TikTok Hesap Silme işlemi nasıl yapılır? ✔️ 2023

TikTok hesap silme konusunda yapılması gerekenler oldukça basittir. TikTok, dünya üzerinde en çok kullanılan video içeriği üretme ve izleme uygulamalarından biridir. Bu kadar bilinen bir uygulama olmasından dolayı TikTok hesabı nasıl silinir sorusu da en sık karşılaşılmaktadır. TikTok hesaplarını kalıcı olarak silmek ya da dondurmak için TikTok buna uygun bir panel hazırlamıştır.

Tiktok hesabını silmek isteyenler profil ayarlarına girerek bunu hızlı bir şekilde yapmaktadır. TikTok hesabını silme işleminden sonra belirli bir gün kadar hesap pasif hale düşer. Bu süre içinde hesabı yeniden açmak isteyen kullanıcılar tekrar giriş yapma imkanına sahiptir. Belirtilen günlük süre geçtikten sonra ise kapatılan TikTok hesabı bir daha açılmamak üzere silinir.

TikTok Hesap Silme Nasıl Yapılır?

TikTok Hesap Silme Nasıl Yapılır?

TikTok, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alır. Kullanıcılar bu platformda farklı hesaplar oluşturarak içerik üretirler. Üretilen içerikler oldukça geniş kitlelere ulaşır. Ancak bazı durumlarda TikTok hesapları artık kullanılmak istenmeyebilir. Bu durumda TikTok kullanıcıların hesabını kapatması için bir sayfa oluşturmuştur.

TikTok hesap silme konusunda atılacak adımlardan ilki hesabı ne kadar süreyle kapatacak olduğunuza karar vermektir. TikTok’ta hesaplar iki şekilde:

  • Kalıcı olarak
  • Geçici olarak

TikTok’ta hesabı kalıcı ya da geçici olarak kapatmak için iki farklı sayfa yoktur. Hesap kapandıktan sonra 30 gün içerisinde yeniden giriş olmadığında kalıcı olarak kapanmış demektir.

TikTok Hesabını Kapatmak İçin Ne Yapılır?

TikTok hesapları, kullanıcıların dünya üzerinde diğer TikTok içerikleri üretenler ile iletişimde kalmasını sağlar. Bundan dolayı da günümüzde milyonlarca TikTok kullanıcısı çeşitli içerikler üreterek bu platformu zenginleştirmektedir.

TikTok Uygulaması güncel sürümlere buradan ulaşabilirsiniz:

TikTok Hesabını Kapatmak İçin Ne Yapılır?

TikTok hesabını kapatmak için yapılması gerekenler uygulamanın ayarlar kısmında kullanıcıların karşısına çıkar. Hesapları kalıcı ya da geçici olarak kapatmak bu sayede mümkündür. Artık TikTok kullanmayacaksanız siz de sırasıyla şu adımları takip edebilirsiniz.

TikTok Hesap Silme Nasıl Yapılır?
  1. TikTok hesabınızda Profil kısmına giriş yapın.
  2. Sağ üstte yer alan 3 satırlı simgeye dokunun.
  3. Ayarlar ve Gizlilik kısmına girin.
  4. Hesabını yönet > Hesabını sil adımlarını izleyin.
  5. Hesabınızı silmek için çıkan yönergeleri takip edin.

TikTok hesap silme işlemi basit bir şekilde bu adımlardan sonra doğrulama yapıldığında tamamlanmış olur.

Daha fazla TikTok içeriğine erişin:

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın