2023 Model Garmin Akıllı Saatlerin Detayları Ortaya Çıktı

Giyilebilir teknoloji uzmanı Garmin de pek çok rakibi gibi Ocak ayındaki CES 2022 tanıtım etkinliği için hazırlanıyor. Garmin imzalı 4 yeni akıllı saat modeline ait detaylar sızdırıldı. Yeni yılda yeni bir akıllı saat almak isteyenleri ilgilendiren haberin detayları ise şöyle…

Garmin’in 2022 Model Akıllı Saatleri Ortaya Çıktı

Las Vegas’taki en büyük tüketici elektroniği ticaret fuarı CES, Ocak ayında gerçekleşecek. Giyilebilir teknoloji uzmanı Garmin de bu fuarda 4 yeni akıllı saatini tanıtacak. Henüz yeni Garmin giyilebilir modelleri hakkında herhangi bir teknik veriye sahip değiliz, ancak şirketin yeni cihazları için neler yaptığına dair genel bir bakış sunan fotoğraflara sahibiz.

Garmin Epix Gen2

Epix, markanın ekranında haritalar gösterebilen ilk GPS özellikli akıllı saatiydi. Garmin Epix Gen2 ise yepyeni özelliklerle donatılmış bir şekilde Ocak ayında görücüye çıkacak. Epix modern bir görünümde yeniden tasarlandı. Yeni model, 100 metre derinliğe kadar su geçirmez özelliğe sahip.

Akıllı saat, fiberglas takviyeli polikarbonat ve 316L paslanmaz çelikten bir muhafazaya sahip. Yuvarlak ekranlı ve halefinden daha büyük boyutta tasarlandı. GPS desteğinin yanı sıra kandaki oksijen doygunluğu (SpO2) ve nabız takibi gibi sensörlere sahip.

Garmin Fenix 7

Garmin Fenix ​​​​7, Garmin Fenix ​​​​7S ve Garmin Fenix ​​​​7X revize edilmiş bir tasarımla birlikte farklı renk seçeneklerini sunacak. Paslanmaz çelik ve plastik malzemeden üretilen saatlerin sağlık sensörleri önceki modelle aynı. Hareket halindeyken güneş enerjisiyle şarj edilebiliyorlar.

Garmin Instinct 2

Garmin Instinct 2 ve Garmin Instinct 2S saatlerin kullanımı biraz daha zor. Ancak pil ömrü açısından daha dayanıklı modeller. Adım sayma, GPS, nabız ölçümü, uyku kalitesi takibi gibi çeşitli özellikler sunuyorlar.

Garmin Venu 2 Plus

OLED ekranla donatılan Garmin’in en asil akıllı saati Venu 2 Plus‘ta yeni bir düğme göze çarpıyor.

İlgili İçerik: Google Pixel Watch Görselleri Paylaşıldı; İşte Detaylar

Garmin’in yeni akıllı saat portföyünü ne zaman ve hangi fiyatlarla piyasaya sunacağı ve diğer teknik özellikler henüz açıklanmadı.

Peki, siz bu markayı daha önce duymuş muydunuz? Garmin’in akıllı saatleri ilginizi çekiyor mu?

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın