Windows 11’li Microsoft Surface Go 3 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Eylül ayında Windows 10 işletim sistemi yüklü Microsoft Surface Go 3 tanıtılmıştı. Bugün ise Windows 11’li versiyonu görücüye çıktı. İşte, Microsoft Surface Go 3 ikisi bir arada tablet ve laptopun özellikleri.

Microsoft Surface Go 3 – Özellikleri

2’si 1 arada tablet & dizüstü bilgisayar modellerine bir yenisi daha eklendi. Surface Go 3, Microsoft’un Windows 11 ile gelen ilk cihazı olarak tanıtıldı. Yeni Surface Go modeli, Eylül ayında Surface Laptop Studio, Surface Pro 8 ve Surface Duo 2 ile birlikte tanıtılmıştı.

Surface Go 2 modeline yükseltme olarak gelen Surface Go 3 tablet & laptop ise yüzde 60 daha hızlı performans sunuyor. Yeni modelde 10. Nesil Intel Core i3 işlemciye yer verildi. Tabletin giriş seviyesi modeli ayrıca bir Intel Pentium Gold seçeneğine de sahip. Surface Go 2 ile aynı tasarım özelliklerini taşıyor. 3:2 ekran ve hem önde hem arkada 1080p kameralar bulunuyor.

İkisi bir arada tabletin 10. nesil Intel Pentium Gold ve 10. nesil Intel Core i3 olmak üzere iki farklı işlemci seçeneği sunuluyor. 8 GB RAM ve 128 GB SSD depolama alanına sahip. Surface Go 3, ABD’de 399 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Microsoft Surface Go 3, 3:2 en-boy oranına sahip 10.5 inç dokunmatik ekranla geliyor. Hem önde hem de arkada 1080p çözünürlük sunan kameralar bulunuyor. Tablet ayrıca, Dolby Audio ses teknolojisi ile donatıldı. Gelişmiş bir görüntülü sohbet deneyimi için stüdyo mikrofonları bulunuyor.

İlgili İçerik: Windows 11 SE ve Surface Laptop SE Tanıtıldı

Surface Go 3, daha hızlı bağlantı desteği sağlayacak olan isteğe bağlı LTE Advanced ile birlikte satılıyor. Ayrıca, dokunmatik yüzeyli çıkarılabilir bir klavye olarak çalışan Surface Go Signature Type Cover‘ı da destekliyor.

Yazılım cephesinde ise, Microsoft yeni cihazına Windows 11 işletim sistemini önceden yüklüyor. Windows 11’li Microsoft Surface Go 3 tablet & laptop modeli hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Bu modeli beğendiniz mi veya işinizde kullanmayı düşünür müsünüz?

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın