Başlangıç Oyun Pubg Hesap Silme: Pubg Hesabı Nasıl Silinir?

Pubg Hesap Silme: Pubg Hesabı Nasıl Silinir?

3
Pubg Hesap Silme 2021
Pubg Hesap Silme 2021

PUBG Mobile ve PUBG oyunlarında hesap silme işlemi oldukça basittir. Oyuncuların hesap silme işlemi yapmalarının birden fazla sebebi vardır. Bu yazımızda Pubg Hesap Silme işlemini detaylı bir şekilde anlatacağız.

Pubg Hesap Silme 2021

Oyuncuların hesap silme işlemi yapmalarının iki nedeni vardır. Bunlardan birincisi, oyun kişide bağımlılık seviyesine geldiği için mevcut hesabı silerek kullanıcı oyunu bırakmak istemektedir. İkinci neden ise, oyuna getirilen yeni engel (ban) sistemidir.

Pubg oyununda aktif olarak çalışan birçok hile bulunmaktadır. Bu hilelerin bazıları ücretliyken birçoğu da ücretsizdir. Yeni gelen ban sisteminden dolayı hile kullanan oyunculara 10 yıldan fazla süreyle ceza verilmektedir. Bu yüzden de hileli kullanıcılar hesaplarını silerek yeni hesap açarak hile kullanmaya devam etmektedir. Bir hesap birden fazla oyuna hileyle girdiğinde o hesabın banlanma riski yüksek olduğu için hile kullanan oyuncular hesaplarını silerek sürekli olarak hesap yenileme işlemi yapmaktadır.

Pubg Mobile’da mevcut sezon çok kısa sürede sıfırlandığı için hileli oyuncular sezon sonuna doğru hesaplarını silerek yeni sezona hilesiz bir şekilde başlamaktadır. Bu içeriğimizde Pubg Mobile ve Pubg Lite oyunlarında hesap silme işleminin detaylarını aktaracağız.

Pubg Mobile Hesap Silme İşlemi

Oyuna giriş yaptıktan sonra sağ alt köşede yer alan “Ayarlar” sekmesine tıklanır. Destek sekmesine tıkladıktan sonra sağ üst köşede yer alan canlı desteğe bağlantı sağlanır. Canlı desteğe hesabı silmek için bir metin yazılır. Canlı destek ilgili talebi aldıktan sonra hesapla ilgili rastgele bir bilgi sorar ve bu bilgiye doğru yanıt verilmesinin ardından hesap 7 iş günü içerisinde silinmektedir. 7 gün içerisinde hesaba girilmesi durumunda hesap silme işlemi iptal edilmektedir. Facebook veya Google hesabıyla Pubg Mobile oyununa giriş yapan kullanıcılar için ise ilgili süreç biraz farklı işlemektedir.

Pubg Lite Silme

Google Play Pubg Mobile Hesap Silme İşlemi

Telefonun ayarlar bölümüne girilir. Google sekmesine tıklanır ve “Bağlı Uygulamalar” seçeneğine tıklanır. Burada Google hesabıyla giriş yapılan uygulamalar listelenmektedir. Pubg Mobile seçeneğine tıklanır ve Google ile Pubg Mobile’ın bağlantısı kesilir. Google hesabıyla giriş yapan kullanıcıların yukarıdaki prosedürleri izledikten sonra iki hesap arasındaki bağlantıyı kesmesi gerekmektedir.

Facebook Pubg Mobile Hesap Silme İşlemi

Android veya iOS fark etmeksizin telefonda Facebook uygulaması açılır. Ayarlar kısmına giriş yapıldıktan sonra “Uygulamalar ve Web Siteleri” seçeneğine tıklanır. Aktif sekmesinde yer alan Pubg Mobile simgesinin yanındaki onay kutusuna tıklanır ve kaldır seçeneği seçilir. Bu işlemler yapıldıktan sonra Facebook ile Pubg Mobile arasındaki bağlantı kesilmektedir. Hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız yukarıdaki işlemleri de yapmanız gerekmektedir.

Pubg Lite Hesap Silme 2021

Pubg oyununun bilgisayar versiyonu olan Pubg Lite, normal Pubg sürümüne göre daha zor ve donanımları daha düşük özelliklere sahip bilgisayarlar için geliştirilmiş bir sürümdür. Pubg Lite oyununda hesap silmek Pubg Mobile’a göre çok daha kolaydır.

Pubg Lite hesabına sahipseniz aşağıda yer alan linke tıklayarak hesabınızı tamamen silebilirsiniz. Linke tıkladıktan sonra “Ayarlar” ardından “Hesabı Sil” ve kaydet butonuna bastıktan sonra Pubg Lite hesabınız tamamen silinmektedir.

Pubg Lite Silme Linki 2021

Hesap silme işlemi oldukça kolaydır. Hesabınızı sildikten sonra oyunu tekrardan aynı hesapla oynayamayacağınızı unutmayın. Yine parayla satın alınan kostümler ve sandıklar silinmektedir.

Pubg sistem gereksinimlerini öğrenmek istiyorsanız ilgili bağlantımızı takip edebilirsiniz.

3 Yorumlar

Ne düşünüyorsun?

Lütfen yorumunuzu yazın!
Lütfen Adınızı Girin!

Exit mobile version