WhatsApp Aero Güncelleme Nasıl Yapılır? ✔️ 2023

Modlu WhatsApp olarak bildiğimiz ve birbirinden farklı özellikleri ile farklı bir WhatsApp kullanım deneyimi yaşatan WhatsApp Aero Güncelleme nasıl yapılır konusunu bu yazıda işliyoruz.

Öncelikle bilmeyenler için birkaç küçük bilgi verelim. WhatsApp Aero modlu bir WhatsApp sürümüdür. Üçüncü parti olan bu uygulama resmi WhatsApp sürümünden farklıdır. Bu uygulama WhatsApp’ta olmayan bir dizi özellikler içerir.

Bu özellikler kısaca şöyledir;

Gizlilik

Mavi tikleri (okundu bilgisi), 2. tikleri (iletildi bilgisi), çevrimiçi bilginizi, durumları gördüğünüzü, gönderilen ses dosyalarını dinlediğinizi, “kaydediyor…”, “yazıyor…” gibi bilgilerinizi gizleyebilirsiniz.

Kolaylık

Otomatik mesaj yanıtlayıcı özelliği ile mesajlara otomatik yanıt gönderebilir veya mesaj zamanlayıcı özelliği ile planlanan mesajlar oluşturup istediğiniz zaman gönderebilirsiniz.

Güçlülük

Mesajların silinmesini engelleme özelliği sayesinde sohbet ettiğiniz kişiler mesajlarını geri alsalar (silseler) bile bu mesajlar sizden silinmez, aynı şekilde hikayelerin silinmesini engelleme özelliği sayesinde de kişileriniz hikayelerini silseler bile sizden silinmez.

Kişiselleştirme

WhatsApp Aero halihazırda binlerce temaya sahiptir ve sevenleri tarafından gönüllü olarak her gün WhatsApp Aero için onlarca tema üretilmektedir. ❤️

Güvenlik

WhatsApp Aero sayesinde sohbetlerinizi güvende tutmak için parmak izine varana kadar zenginleştirilmiş kilitleme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Sohbetlerinizi şifre ile kilitleyebilir veya gizleyebilirsiniz.

Aero Widget

WhatsApp Aero ile gelen özel widget sayesinde WhatsApp uygulamasına girmeden Aero Ayrıcalıkları sayfasına ve profilinize erişebilir, kendinizi çevrimiçi & çevrimdışı yapabilir, durumunuzu ve adınızı görebilirsiniz.

Emojiler

Varsayılan WhatsApp Emojileri, Facebook Emojileri, Emoji One Emojileri, Android O Emojileri ve iOS Emojileri arasından istediğinizi seçip, kullanabilirsiniz.

Dil çeşitliliği

WhatsApp Aero, Türkçe dahil birçok dili desteklemektedir.

Medya Gizleme

WhatsApp Aero sayesinde WhatsApp üzerinden gelen ve giden tüm videoları, resimleri ve GIF dosyalarını galerinizden gizleyebilir yalnızca WhatsApp üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

WhatsApp Aero Güncelleme nasıl yapılır?

Aero Güncellemesine başlamadan önce bilmeniz gereken birkaç bilgi bulunuyor. Bu bilgilerden ilki; Güncelleme yapmak için mevcutta olan WhatsApp Aero uygulamasını kaldırmamak. Güncellemeyi direkt kurulu WhatsApp Aero üzerinde kurmanız gerekiyor.

WhatsApp Aero Güncelleme nasıl yapılır?

Zaten bir uygulamanız varken WhatsApp Aero dosyasını indirin ve kurulum aşamasına geçin. Yukarıdaki görselde resmi sitede yer alan indirme bağlantıları görünüyor. Tercihinize göre birini seçmeniz gerekiyor.

  • Modern ikonlu WhatsApp Aero
  • Klasik ikonlu WhatsApp Aero

Daha sonra aşağıdaki resimde bulunduğu gibi paket adı seçme ekranı gelecek.

Buradaki paket adı seçimi son derece önemlidir. Eğer telefonunuzda bulunan WhatsApp aero sürümünü seçmezseniz bu işlemden sonra WhatsApp aero uygulamanız yeniden kurulabilir ve verileriniz sıfırlanabilir. Bu yüzden paket adını doğru seçmeniz çok önemlidir.

Paket adını bu resme bakarak öğrenebilirsiniz. Paket adını öğrendikten sonra uygun dosyayı indirmek üzere tekrar siteye gidin.

WhatsApp Aero Güncelleme nasıl yapılır?

WhatsApp Aero uygulamanıza girin ve yukarıdaki resimdeki işlemleri yapın. Aero ayrıcalıkları sayfasında Hakkında ayarına girin ve Paket isminizi öğrenin.

Yukarıdaki ekran görüntüsünün 3.adımında da gösterildiği şekilde siz de kendi paket adınızı kontrol ediniz.

  • Eğer paket adınız com.aero ise paket seçme ekranından com.aero‘yu seçiniz,
  • Eğer paket adınız com.whatsapp ise paket seçme ekranından com.wa‘yı seçiniz,
  • Eğer paket adınız com.aerolla ise paket seçme ekranından com.aerolla‘yı seçiniz.

Kontrollere göre siteye tekrar girip size uygun olan dosyayı indirmelisiniz. Devam eden sayfada aşağı doğru inerek sürümlerin tümünü görebilirsiniz.

Burada bulunan indirme linklerini kullanarak güncellemeye uygun Aero sürümünün kurulum ve güncelleme dosyasını indirmiş olursunuz.

Tüm bu işlemleri doğru yaptığınızda WhatsApp Aero güncelleme başarılı bir şekilde gerçekleşmiş olacaktır.

Eğer Instagram kullanıyorsanız belirli özellikleri içeren Instagram Aero uygulamasını da kullanabilirsiniz. Gelişmiş özelliklerle donatılan Instagram Aeoru’yu incelemek için Aero Instagram (Instagram Aero APK İndir) ✔️ başlıklı konumuzu incelemenizi öneriyoruz.

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın