Infinix Zero 5G Geliyor! İşte Tasarımı ve Özellikleri

Üçlü arka kamera kurulumu ile dikkat çeken tasarımı paylaşılan Infinix Zeo 5G, haftaya görücüye çıkıyor. 8 Şubat’ta lansmanı yapılacak olan akıllı telefonun görseli paylaşıldı. İşte, Infinix Zero 5G özellikleri!

Infinix Zero 5G Haftaya Tanıtılacak ve Böyle Görünecek

Infinix Zero 5G Hindistan lansmanı 8 Şubat’ta gerçekleşecek. Akıllı telefonun bazı temel özellikleri de sızdırıldı. Infinix Zero 5G, şirketin ilk 5G akıllı telefonu olmakla birlikte, 13 5G bantları için destek sunacak şekilde tasarlandı. Bu arada, telefonun tasarımı ve üçlü arka kamerası Infinix Hindistan CEO’su Anish Kapoor tarafından paylaşıldı.

Infinix Zero 5G, LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama birimine sahip MediaTek Dimensity 900 işlemcisinden güç alıyor. Şirketin ülke çapında piyasaya süreceği ilk 5G destekli cihazı olacak. Bu marka bütçe dostu telefonlarıyla ünlü. Ancak henüz diğer pazarlara gelip gelmeyeceği belli değil.

İlgili İçerik: Infinix Hot 12 ve Infinix Note 12 Serisi Geliyor! İşte Özellikleri

Görselde telefonun sarı-turuncu tonuna sahip renk seçeneği karşımıza çıkıyor. Infinix Zero 5G, 350 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Teknik özellikleri ise şöyle olacak:

Infinix Zero 5G akıllı telefon, kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak ve XOS 10 ara yüzü ile gelecek. 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç AMOLED ekrana ve Arm Mali-G68 MC4 GPU içeren Dimensity 900 işlemcisine sahip olacak.

128GB dahili depolama ve 8GB RAM ‘e kadar farklı modelleri bulunacak. Ana kamerası 40 veya 48MP sensöre sahipken, bir telefoto ve bir de ultra geniş açılı sensörle desteklenen üç arka kameraya sahip olacak. Önde 16MP selfie kamerası yer alacak.

Infinix Zero 5G’deki bağlantı seçenekleri 5G, NFC, USB Type-C ve 3,5 mm kulaklık jakı olarak sayılıyor. Parmak izi tarayıcısı olacak ve 33W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh pilden beslenecek.

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın