Redmi Note 11S Yakında Geliyor! İşte Beklenen Özellikleri

Xiaomi Redmi Note 11S, pek çok sertifikasyon sitesinde tespit edildi. Bu da, akıllı telefonun çok yakında tanıtılacağı anlamına geliyor. İşte, Redmi Note 11S’in beklenen özellikleri…

Redmi Note 11S’ten Neler Bekleniyor?

Çinli teknoloji devi Xiaomi, geçtiğimiz aylarda kendi ülkesinde Redmi Note 11, Redmi Note Pro ve Redmi Note 11 Pro Plus modellerini kapsayan Redmi Note 11 serisini piyasaya sürdü. Şimdi de Redmi Note 11S modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Çin’deki sertifikasyon sitelerinde tespit edilen bu cihazın detayları internette görüldü. Cihazın bir MediaTek işlemcisi tarafından güçlendirildiği söyleniyor.

BIS sertifikasyon web sitesinde 220111TSI model numarasını taşıyan bir Redmi akıllı telefon keşfedildi. 2201117SG model numarasına sahip bir akıllı telefon, Redmi Note 11S adıyla birlikte NTBC sertifika kuruluşunun web sitesinde görüldü. EEC sitesinde de listelenen cihazın gelişi çok yakın gibi duruyor.

Tüm bu veriler bir araya geldiğinde, Redmi Note 11S özellikleri de şekillenmeye başladı. MediaTek işlemcisini kullanması beklenen cihazın Samsung kamera sensörü ile çıkış yapması bekleniyor. 108 megapiksel Samsung HM2 ana kamera sensörünü alması kuvvetle muhtemel. Bir diğer ihtimal, 64 megapiksel OmniVision OV6480 sensörü ile gelecek olması.

İlgili İçerik: Xiaomi 12 Lansmanı Bugün: MIUI 13 Pad Tanıtılacak!

Arka kamera kurulumunda 8 megapiksel Sony IMX355 ultra geniş kamera ve 2 megapiksel OV02A makro kameraya sahip olacak deniliyor.

Xiaomi henüz bu telefon ile ilgili herhangi bir detay açıklamadı, ancak tahminlere göre, bu yılki Redmi Note 10 serisinin Mart 2021’de piyasaya sürülmesiyle, Redmi Note 11 telefon modellerinin de 2022 yılının ilk çeyreğine kadar gelmeleri bekleniyor.

Peki siz, Xiaomi markasının akıllı telefon modellerini beğeniyor musunuz? Özellikle Redmi Note serisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Redmi Note 11 serisinden bir modele sahip olmak ister miydiniz? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın