OnePlus Nord 2, Aralık 2021 güvenlik yaması ile birlikte OxygenOs A.15 güncellemesine kavuştu. İşte, OnePlus Nord 2 için yeni özellikler…
Konu Başlıkları
OnePlus Nord 2 işletim sistemi güncellemesi aldı – İşte yeni gelen özellikler
OnePlus Nord 2, küresel olarak OxygenOS A.15 güncellemesini ve Aralık 2021 Android güvenlik yamasını aldı. İşletim sistemi güncellemesi ile birlikte OnePlus Nord 2 kullanıcıları, birtakım avantajlar elde ediyor. Birkaç hata düzeltmesi gelen telefonda diğer ufak tefek sistem yükseltmeleri de geçerli olacak.
OxygenOS güncellemesinin en önemli detayı, kameranın video bölümüne getirdiği iyileştirmeler. Aynı zamanda Bluetooth ile arama yaparken yaşanan sorun da çözülmüş oldu. Bu yıl Temmuz ayında Android 11 tabanlı OxygenOS 11.3 ile piyasaya sürülen akıllı telefon, o zamandan beri aylık güncellemeler alıyor. Geçen ay, telefon güç tüketimi optimizasyonları gibi iyileştirmeler aldı. OnePlus, bunun kademeli bir dağıtım olduğunu açıkladı. Yani güncellemeyi ilk etapta sınırlı sayıda cihaz sahibi alabilecek.
OnePlus Nord 2 güncelleme değişiklikleri
OnePlus tarafından yayınlanan bir gönderiye göre, çeşitli bölgelerdeki OnePlus Nord 2 telefonları OxygenOS A.15 güncellemesini alıyor. Hindistan, Avrupa ve Kuzey Amerika bölgeleri için farklı sürümlerde yayınlanan güncelleme telefonlara otomatik olarak indirilecek. İsteyen kullanıcılar işletim sistemini kendilerini de güncelleyebilir.
İlgili İçerik: OnePlus 10 Resmi Duyurudan Önce İnternette Görüldü!
Güncelleme, bazı sorunları düzeltmenin ve sistem kararlılığını iyileştirmenin yanı sıra, Aralık 2021 Android güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor. Video çekimi sırasında “Al Video Enhancement” açık haldeyken telefonun video kararlılığı düzgün değildi. Bu güncellemeden sonra video çekimleri daha iyi olacak. Güncelleme bildirimini bekleyebilir veya Ayarlar > Sistem > Sistem güncellemeleri menüsüne giderek güncellemeyi manuel olarak da kontrol edebilirsiniz.
Geçen ay yayınlanan Oneplus Nord 2 güncellemesi ise, daha iyi bir oyun deneyimi için sistem iyileştirmeleri, azaltılmış güç tüketimi ve optimize edilmiş back-end yönetimi gibi özellikleri sunmuştu.