Apple Watch SE Yeni Versiyonu ile Tanıtılacak! İşte Özellikleri

İkinci nesil Apple Watch SE akıllı saatler gelecek yıl sağlam ve iddialı bir versiyonu ile tanıtılacak. Yenilenen Apple Watch SE’nin tasarımı ve özelliklerine dair önemli ipuçları paylaşıldı. İşte detaylar!

Apple Watch SE 2022 Modeli Tanıtılacak

Apple Watch SE’nin (ikinci nesil) gelecek yıl piyasaya sürüleceği bildiriliyor. Modifiye edilmiş bir versiyonu ile tanışacağımız 2022 model Apple Watch SE, tam anlamıyla sporculara özel tasarlanıyor. Şirket, henüz bu modeli ne zaman piyasaya süreceğine veya özelliklerine dair bir açıklama yapmadı. Fakat elbette ilk etapta bazı sızıntılar gelmeye başladı.

İkinci nesil Apple Watch SE markanın bütçe odaklı akıllı saatlerinden biri olacak. Mevcut modeline göre bazı ekstra fitness ve sağlık yönetimi özellikleri alacağı söyleniyor. Şu an piyasadaki Apple akıllı saat serisi; Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 3 ve Apple Watch SE’den oluşuyor.

Bloomberg haber bülteninde yapılan açıklamada, yeni nesil Apple Watch SE’nin şu anda ARGE sürecinde olduğu bildirildi. Yaklaşan akıllı saatin adı Apple Watch SE 2 olabilir. Şu an için Apple’ın piyasaya çıkacak akıllı saati hakkında pek bir şey bilinmiyor. Bununla birlikte, ek fitness ve sağlık yönetimi özellikleriyle birlikte biraz yenilenmiş bir tasarıma sahip olacağı tahmin ediliyor.

İlgili İçerik: Apple Watch Yeni Modelleri Hidrasyon Sensörü ile Gelecek!

Giyilebilir cihazın çizilmelere, ezilmelere ve düşmelere karşı daha dayanıklı bir kasaya sahip olduğu söyleniyor. Gurman, konuşmasında Ekim ayında tanıtılan Apple Watch Series 7 serisine bir yükseltme olarak Apple Watch Series 8 modellerinin geleceğini ifade etti.

2020 yılında piyasaya çıkan Apple Watch SE, Retina ekran, elektrikli nabız sensörü, SpO2 ve EKG sensörleri gibi özelliklerden mahrumdu. 40mm ve 44mm kadranlı modelleri olan eski akıllı saatin yerini 2022’de çıkacak yeni nesil Apple Watch SE alacak.

Peki siz Apple Watch akıllı saat modellerinden birini kullanıyor veya almayı düşünüyor musunuz?

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın