2023 için En İyi Oyuncu Laptopları ✔️

İşte, oyun severlere özel 2022 yılı için en iyi oyuncu laptopları!

En İyi Oyuncu Laptopları – 2022

İyi bir oyun donanımı size pahalıya mal olabilir, ancak oyun deneyimi konusunda ciddi olanlar ve buna uygun bir bütçeye sahip olanlar için bu işe para yatırmaya değer. Oyun dizüstü bilgisayarları, istatistiklerinizi yükseltmek için genellikle doğru donanıma sahip olmanın beceri kadar önemli olabileceğini bilen en aktif oyuncuların bile ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştiriliyor.

İşte, oyun severlere özel 2022 yılı için en iyi oyuncu laptopları!

Her Anlamda En İyisi: Razer Blade 17

2021’deki Blade Pro 17’den daha hızlı bileşenler ve daha iyi ekran seçenekleri bu modele eklendi. Intel Core i9-11900H işlemciye ve Nvidia GeForce RTX 3080 GPU ile güçlü oyun performansı sağlıyor. İçerik oluşturucular için 4K çözünürlüklü ekran seçeneğiyle Razer Blade 17 inç laptop, her anlamda bu yılın en iyi oyuncu laptopu diyebiliriz.

İlgili İçerik: Intel Core i9-12900KS İşlemci Duyuruldu! Yüksek Frekansıyla Oldukça İddialı!

En İyi Bütçe Teklifi: Dell G15

Oyuncu laptopları uygun fiyatlı olmaz. Fakat bu cihaz, sağlam oyun grafikleri gücü ve güçlü pil ömrüne karşın fiyatını düşük tutuyor. AMD Ryzen ve Intel işlemcili seçenekleri mevcut.

1.000 Doların Altındaki En İyi Seçenek: Acer Nitro 5

Acer Nitro 5 oyuncu dizüstü bilgisayarı, hem 17.3 hem de 15.6 inç boyutlarında geliyor. 1.000 doların altındaki oyun dizüstü bilgisayarlarının çoğunda 15.6 inç ekran bulunuyor. Acer’ın daha büyük ekranı, seçtiğiniz oyun dünyasına kendinizi kaptırmanızı ve kaybolmanızı sağlar. 17 inçlik model 1.000 doların üzerinde. Ancak 1.000 dolar altındaki 15 inçlik modelde Intel Core i5-11400H işlemci, bir Nvidia GeForce GTX 1650 GPU ve iyi bir yapılandırma yer alıyor. FHD 144Hz yenileme hızına sahip ekran ve soğutma sistemi ile oyun performansı tetikleniyor.

İlgili İçerik: AOC G2 Oyuncu Monitörleri Tanıtıldı: İşte Detaylar

En İyi Orta Seviye Seçenek: Asus ROG Strix G15 Advantage Edition

1.650 dolarlık AMD’li laptop, birinci sınıf Ryzen 9 5900HX CPU ve Radeon RX 6800M GPU ile mükemmel performans ve pil ömrü sunuyor. Soğutması ve sessizliği mükemmel.

Çalışanlar İçin En İyisi: Razer Blade 14

14 inçlik küçük ekran boyutuna aldırış bile etmiyorsunuz. Seyahat boy laptop, iş yerine ve tatillere götürülebilir. Toplantılara şıklık katar, ayrıca performansı yüksektir.

Taşınabilirlik ve Oyun Gücü Arasında En İyi Denge: XG Mobile ile Asus ROG Flow X13

Asus, en üst düzey Nvidia GeForce RTX 3080 mobil işlemci ile donatılmış harici bir GPU yuvası ile nispeten güçlü bir AMD CPU’ya sahip ultra taşınabilir 13 inç ikisi bir arada bir bilgisayarı birleştirdi. Esnek, hızlı, harici klavye ile kullanılabilen, fonksiyonel bir cihaz.

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın