2000 TL Altı En İyi Telefonlar

2000 TL Altı En İyi Telefonlar listemizde Mart 2021 tarihi itibariyle 2000 Türk Lirasının altında satılan en iyi akıllı telefonları listeleyeceğiz. Akıllı telefonların fiyatları uygulanan vergi politikası ve dolar kuru sebebiyle ülkemizde çok pahalı olsa da hala daha 2000 TL’ye giriş seviyede akıllı telefon almak mümkün.

2000 TL Altı En İyi Telefonlar
2000 TL Altı En İyi Telefonlar

Akıllı telefonların teknik özelliklerini ve Hepsiburada.com üzerindeki kullanıcı yorumlarını ilgili içeriğimizde bulabilirsiniz. İçeriğimizde fiyat performans olarak en iyi 3 cep telefonunu listeledik. Samsung, Xiaomi ve General Mobile marka cep telefonlarını listelediğimiz bu içeriğimizde cihazların tüm teknik özellikleri yer almaktadır. Internetten telefon alma hakkındaki tüm merak ettiklerinizi de yine sitemizde bulunan ilgili içerikte detayları ile bulabilirsiniz.

Samsung M11 Modeli
Samsung M11 Modeli

Samsung M11 32 GB

Samsung markasının M serisinin giriş modeli olan M11, 32 GB hafızaya sahip. 3 GB RAM kapasitesine sahip bu cep telefonunun fiyatı ise 1999 Türk Lirası. 8 MP ön kamera, 13 MP arka kamera çözünürlüğüne sahip M11 modelinin en önemli özelliği ise batarya kapasitesi. 5000 mAh bataryaya sahip bu cep telefonunun şarjı İnternet ve oyun kullanımlarında muadillerine oranla çok daha uzun süre dayanmaktadır.

Samsung M model cep telefonları genellikle batarya kapasitesiyle ön plana çıkan modeller. M21 modelinde de 6000 mAh batarya mevcut ve piyasada neredeyse en yüksek batarya kapasitesine sahip cep telefonu olarak ön plana çıkıyor. Kamerası da gayet yeterli olan bu model giriş seviyedeki cep telefonu kullanıcıları için en ideal modellerin başında geliyor.

6,4 inç ekran boyutuna sahip M11 modeli, 4,5 G teknolojisini de desteklemektedir. Cihazın 3 adet arka kamerası bulunmaktadır. Tek işlemciye sahip M11 modelinin işlemci modeli ise 1,8 GHz Octa Core’dur. M11 modeli Android 10 (Q) işletim sistemini desteklemektedir.

Kullanıcı Yorumları

Hepsiburada sitesinde 5 üzerinden 4,6 değerlendirme puanına sahip cep telefonunda 1000’den fazla değerlendirme bulunmaktadır ve bunların %90’ından fazlası olumlu değerlendirmelerdir. Kullanıcılardan birisi şu şekilde bir yorum yapmış; kamera kalitesi ve oyun performansı düşük olan bu cihazın bataryası yoğun kullanımda bile 1 günden fazla dayanmaktadır. Başka bir yorumda ise; cihaz oldukça hafif ve zarif bir görünüme sahip. Bataryası çok uzun süre dayanmakta ve hızlı şarj özelliği muhteşem. Ekranın görüntü kalitesi de oldukça yüksek.

Xiaomi Redmi 9c Modeli
Xiaomi Redmi 9c Modeli

Xiaomi Redmi 9c 64 GB

Xiaomi Redmi 9c model akıllı telefonun fiyatı 1950 Türk Lirası. Xiaomi markasının giriş sınıfındaki modellerinden olan Redmi 9c, birçok kullanıcıyı tatmin edebilecek özelliklere sahip. 64 GB hafızaya sahip model 6,53 inç ekran boyutuna sahip. 5000 mAh batarya kapasitesi bulunan Redmi 9c modeli 3 GB RAM’e ve çift işlemciye sahip.

Redmi 9c modelinin M11 modelinden en önemli farkı da, cihazda kullanılan işlemciden kaynaklanıyor. 2,3 GHz Quad Core + 1,7 GHz Quad Core olmak üzere 2 işlemciyle kullanıcılara sunulan Xiaomi 9c modelinin oyun performansı 2000 TL’ye kadar olan cep telefonları arasında en iyi donanım özelliklerine sahip. 5 MP ön kamera ve 13 MP arka kamera kullanılan telefonunun muadillerine göre kamera çözünürlük oranı da benzer özelliklerde.

Redmi 9c modeli Android 10 (Q) işletim sistemi ve 4,5 G teknolojisi de destekliyor. Resmi Distribütör Garantili olan Redmi 9c modeli herhangi bir arıza durumunda garantiye gönderilebilmektedir.

Kullanıcı Yorumları

Hepsiburada.com’da 5 üzerinden 4,6 değerlendirme puanına sahip Redmi 9c modeline 166 adet değerlendirme yapılmış. Örnek bir kullanıcı yorumunda; Fiyatına göre oldukça iyi bir telefon. Bataryası uzun süre dayanıyor. Mediatek işlemci kullanıldığı için ilerleyen zamanlarda donmaların yaşanacağını belirttiler. Şuana kadar bir problem görünmüyor.

Yorumlara baktığımızda, cihazda ses ve kamera kalitesi noktasında bazı olumsuz yorumlar bulunuyor. Yine Mediatek işlemciler Snapdragon işlemciye göre biraz daha kalitesiz.

General Mobile GM 20 Modeli
General Mobile GM 20 Modeli

General Mobile GM 20 64 GB

2000 TL Altı En İyi Telefonlar listemizin son telefonu ise General Mobile GM 20 modeli. Fiyatı 1625 Türk Lirası olan bu modelin 4 GB RAM belleği mevcut. 4000 mAh batarya kapasitesi bulunan GM 20, 6.09 inç ekran boyutuna sahip. Modelin en önemli avantajı ise 8 MP ön kamera, 13 MP arka kameraya sahip olması.

IPS ekran kullanılan GM 20 modelinde Android 10 (Q) işletim sistemi bulunuyor. 4,5 G teknolojisini destekleyen GM 20 modelinde 3 adet arka kamera bulunuyor.

Kullanıcı Yorumları

Telefona Hepsiburada.com üzerinde 598 adet değerlendirme yapılmış. Değerlendirme puanı 4,7 olan modele yapılan yorumların çoğu olumlu. Yapılan bir yorumda, ekran kalitesi oldukça yüksek. Batarya kapasitesi de fena değil. Kamera kalitesi de muadillerine göre yüksek. Hızlı şarj özelliği sayesinde de telefonun boş bataryası 1 ile 1,5 saat arasında dolmakta.

Bütçenizi sonuna kadar kullanabilirseniz bizim tavsiye edeceğimiz model Samsung M11. Samsung marka olması, 5000 mAh bataryaya sahip olması ve ekran kalitesinin diğer modellere göre yüksek olması telefonun en önemli avantajları.

Xiaomi modeli donanım özellikleri olarak Samsung M11’e oranla yüksek olsa da işlemci kalitesi düşük. Diğer yandan, ekran kalitesi olarak da sizi tatmin etmeyebilir. Bütçenizi zorlamak istemiyorsanız da General Mobile GM 20 modelini seçebilirsiniz.

Yorum yapın