AOC G2 Oyuncu Monitörleri Tanıtıldı: İşte Detaylar

AOC 24G2U/BK, 24G2E5 ve G2490VX oyuncu monitörü modelleri Hindistan’da tanıtıldı. Müthiş ekran hızları ve işlemcilerle donatılan AOC markasının yeni serisine dair detaylar sizlerle.

AOC G2 Serisi Tanıtıldı

AOC markası Hindistan’da 3 yeni oyuncu monitörünü tanıttı. AOC 24G2U/BK, 24G2E5 ve G2490VX model monitörler 144 Hz yenileme hızı ve 1 ms yanıt süresiyle oldukça iddialı geliyor. 23,8 inç HDR modunu destekleyen ekranlarla gelen cihazlar, AMD FreeSync‘i destekliyor.

Ekranda titremeyi ve göz yorgunluğunu azaltan pürüzsüz bir arka ışık sistemine sahipler. AOC 24G2U/BK ve AOC 24G2E5, IPS ekran panellerine sahip. Ve her üç monitör de HDMI, VGA ve DisplayPort bağlantısı sunuyor.

İlgili İçerik: Dünyanın İlk NFT Destekli Samsung Akıllı TV Modelleri Tanıtılacak!

AOC 24G2U/BK özellikleri

AOC 24G2U/BK, 178 derecelik geniş izleme açısı sunan 23,8 inç IPS ekrana sahip. Farklı konumlarda görüntü kalitesi tutarlı. AMD FreeSync Premium teknolojisine sahip olan monitör, 144 Hz yenileme hızı ve 1 ms tepki süresi ile birlikte geliyor. HDR görüntüler sunmak adına 3 moda sahip. Döndürülebilir, eğilip yön verilebilir ayaklara sahip. Bir VGA konektörü, bir DisplayPort arabirimi ve bir HDMI bağlantı noktası bulunuyor.

AOC 24G2E5 özellikleri

AOC 24G2E5 de şirkete göre geniş görüş açıları sunan 23,8 inç IPS panele sahip. AMD FreeSync teknolojisini (oyun sırasında ekran yırtılmasını azaltmak için) destekliyor ve 1 ms’lik tepki süresiyle birinci şahıs nişancı (FPS) oyunları için tasarlanmış bir “Çevirme Noktası” işlevi sunuyor. Monitörde bir VGA konektörü, bir DisplayPort arabirimi ve bir HDMI bağlantı noktası bulunuyor. HDR moduyla geliyor. Ayrıca okuma, Web’de gezinme, multimedya ve ofis için filtreleme modları sunuyor.

AOC G2490VX özellikleri

AOC G2490VX, 144 Hz yenileme hızına sahip bir VA (dikey hizalanan) LCD panel ile donatılmıştır. 1 ms tepki süresi sunuyor ve Adaptive Sync yırtılma önleyici teknolojisi ile birlikte geliyor. AOC G2490VX, AOC’ye göre dinamik kontrastı artırırken doygunluğu ve aralığı artırarak daha canlı görüntüler için RGBCMY rengini geliştiriyor. Bu cihaz da göz yorgunluğunu azaltan AOC titreşimsiz teknolojisine sahip. Bağlantı seçenekleri de aynı.

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın