iPad Pro 2023 Modelinin Render Görüntüsü Sızdırıldı! İşte Detaylar

Yeni nesil iPad Pro’ların render görüntüsü ortaya çıktı. Üçlü arka kamera ve çentikli ekran tasarımı ortaya çıktı. İşte, 2022 model iPad Pro modelinin tasarım detayları…

Yeni Nesil iPad Pro’nun Tasarımı ve Özellikleri

ABD’li teknoloji devi Apple, 2022’de piyasaya süreceği yeni iPad Pro cihazları için son hazırlıklarını tamamladı. LTPO ekrana sahip olacağı söylenen Apple tabletleri, önceki nesillerden çok daha iddialı geliyor. Çentikli ekran tasarımı ve üçlü arka kamera kurulumu ile gelecek olan iPad Pro’nun render görseli sızdırıldı. İşte, detaylar…

Yeni iPad Pro’lar 2022 versiyonu ile şirketin üst düzey tablet portföyünde önemli bir yer edinecek. Cihazın sızdırılan render (çizim) görselleri Çin’de paylaşıldı. Apple, yeni sürümde ekran çentiğine yer verebilir. Görselden alınan ipucuna göre, cihazda iPhone 13 serisine benzer bir tasarımla gelen arka kamera kurulumu yer alabilir.

MyDrivers tarafından paylaşılan görüntülere göre, iPad Pro 2022 modelinin eski modeline nazaran çok daha ince çerçevelerle kuşatıldığı görülüyor. Ön kameranın yerinde bir çentik görülüyor. Bu çentikli tasarım, Apple’ın iPhone 13’te ve M1 işlemcili MacBook Pro modellerinde de kullandığı bir detay.

Yeni nesil iPad Pro tabletler 11 inç ve 12.9 inç ekran boyutlarında iki farklı seçenekle gelecek. Her iki cihazda da çift katmanlı OLED teknolojisine sahip bir LTPO ekran olacak. Henüz Apple cephesinden yeni modellere ilişkin bir açıklama gelmedi. Ancak 2022 model iPad’lerin dayanıklı bir yapıda olacağı ve çizilmelere karşı titanyum alaşımı materyalden üretildikleri ortaya çıktı.

İlgili İçerik: Apple’dan Yeni Karar: Kilitli iPhone ve iPad Bilgisayarsız Resetlenebilecek

iPad Pro’ya ait olduğu iddia edilen bu görüntülerde cihazın arka kamera modülünün hem iPhone 13 Pro hem de iPhone 13 Pro Max ile benzer bir tasarıma sahip olabileceğini gösteriyor. Ayrıca, tablette daha iyi bir AR performansı elde etmek için LİDAR sensörüne yer verilebileceği iddia ediliyor. Henüz kamera çözünürlükleri belli değil. Yakında yeni bilgiler paylaşıldığında detayları öğreneceğiz.

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın