TFUEL Coin Nedir? (Theta Fuel) ✔️ Fiyatı, Geleceği, Yorumu

TFUEL Coin nedir sorusu, hızla yükseldiği ve en değerli kripto paralar arasına girmeyi başardığı için birçok yatırımcı tarafından araştırılmaktadır. Yeni nesil bir video dağıtım platformu olan TFUEL, 2021 yılı itibariyle hem market hacmini hem de değerini katlayarak yükselmiş ve yılın en istikrarlı kripto para birimlerinden biri olmuştur. Bugün birçok platformda bulunan ve tüm yatırımcıların keşke alsaydık dediği bu Theta Fuel, yalnızca izleyici olarak bile kazanılabiliyor. Bizler de bu içeriğimizde TFUEL Coin nedir sorusunu yanıtlandıracak, fiyatı ne kadardır, nereden alınır, geleceği nasıl olacak gibi bilinmeyen durumları açıklığa kavuşturacağız.

TFUEL Coin Nedir? Theta Fuel Nasıl ve Nereden Alınır?
TFUEL Coin Nedir? Theta Fuel Nasıl ve Nereden Alınır?

TFUEL Coin (Theta Fuel) Nedir?

TFUEL, geliştirilmiş olan DApp’lerin gelecek zamanlarda kararlı ve hızlı bir protokol üzerinden akış sağlamasına izin verecektir. Büyük bir video dağıtım ağı oluşturmayı hedefleyen projemiz, bugün dünya üzerindeki video dağıtım platformlarının birçok sorunlarının olduğunu belirtmekte ve bu sorunları blok zinciri teknolojileri ile çözebileceğini iddia etmektedir. Tamamen merkeziyetsiz ve açık kaynak kodlu yapıya sahip olan TFUEL Coin, tüm bu platformu destelemekte ve ilerlemesinde büyük bir rol oynamaktadır.

THETA Network, alanının öncüsü olarak ilk defa video paylaşım ve dağıtım sektörü ile blok zinciri teknolojilerini bir araya getirmiştir. Diğer platformlardaki düşük kaliteler, ihtiyaç duyulan yüksek internet hızları ve yüksek altyapı maliyetlerini tamamen kaldırmayı başarmıştır. Bugün THETA Network ve TFUEL Coin, bu sektörü baştan yaratmakta, bilinenleri bozmaktadır. THETA Network ve TFUEL Coin hakkında daha detaylı bilgilere erişmek isterseniz THETA Whitepaper sayfasını inceleyebilirsiniz.

TFUEL Coin İstatistikleri

THETA hem geliştiricilere hem izleyicilere hem de yayıncılara TFUEL Coin kazanma fırsatı sunmaktadır. Kısacası ağa katılan ve bu ağ üzerinde işlem yapan herkes TFUEL Coin geliri elde edebiliyor. 2019 yılından beri piyasada bulunmasına rağmen özellikleri birçok kişi tarafından bilinmediği için çok fazla ilerleme sergilemeyen kripto paramız, bulunduğumuz yıl itibariyle hızlı bir yükseliş sürecine girdi ve on binlerce kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Dolayısıyla TFUEL Coin istatistikleri de oldukça iyi seviyelere geldi.

  • TFUEL Coin (Theta Fuel) toplam market hacmi 1,4 Milyar Dolar seviyesindedir.
  • Kripto paramızın hem toplam arz miktarı hem de dolaşımdaki arz miktarı 5,3 Milyar adettir. Yani tüm arz, piyasalarda bulunmaktadır.
  • TFUEL Coin, tüm kripto para borsalarının %0,07’sini domine etmektedir.

Görüldüğü üzere beklenenin üstünde değerlere sahip olan TFUEL Coin, bugün en değerli kripto paralar listesinde 72. sırada yer almaktadır ve her geçen gün daha ön sıralara yerleşmektedir. THETA platformundan güç alan kripto paramız, izleyicinin, yayıncının ve geliştiricinin artması ve daha etkin olması halinde sürekli olarak market hacmini arttıracaktır.

kripto para
kripto para

TFUEL Coin Yorum

TFUEL Coin, her kesimden kişiye hitap ettiği ve kazanç sağladığı için büyük bir yatırımcı topluluğunu bünyesinde barındırmaktadır. Ayrıca sektöründe tek olmasının da etkisiyle hızlı ve istikrarlı bir şekilde hem değerini hem de market hacmini yükseltmeyi başarmıştır. Durum böyle olduğu için TFUEL Coin yorumları da oldukça umut vadeden seviyelerdedir. Fakat bazı kripto para yatırımcılarına göre son dönemdeki yükselişleri fazla şişirilmiş durumdadır. Buna rağmen ilerleyişi ile yükselişini karşılaştırırsak tutarsız bir durum görmek çok da mümkün değildir.

TFUEL Coin bugün değer olarak düşüş yaşasa da bunun en büyük sorumlusu piyasanın genel durumu. Başka bir açıdan incelendiğinde hacmini sürekli olarak arttırdığını görmek mümkün oluyor. Bu yüzden kripto paramız hakkında olumsuz düşünmeyi gerektirecek herhangi bir durum mevcut değil. Yine de yatırım yaparken dikkatli bir şekilde inceleme yapmak ve buna göre bir plan oluşturmak oldukça önemlidir. Ancak TFUEL Coin, kolay kolay pes edeceğe ve piyasada unutulacak bir kripto para birimi olacağa benzemiyor.

TFUEL Coin Fiyatı

TFUEL Coin fiyatı günümüzde $0.25 ile $0.45 arasında değişim gösteriyor. Ortalama üstününde volatilite değerlerine sahip olan kripto paramız, artık ödemeler için de sıklıkla kullanılıyor. Bu yüzden birçok kişi tarafından tercih edilen kripto paralar arasına girmeyi başarıyor. Oldukça sade bir grafikte ilerleyen ve sürekli yükseliş gösteren TFUEL Coin’in tüm zamanlar değişimi de kesinlikle ilginizi çekecektir.

  • TFUEL Coin (Theta Fuel) tüm zamanlar en yüksek değeri Haziran 2021 tarihinde $0.6807 olarak kayıtlara geçti.
  • TFUEL Coin (Theta Fuel) tüm zamanlar en düşük değeri ise Mart 2020 tarihinde $0.0008894 olarak kaydedildi.

En düşük seviyesinden günümüze tam olarak %29000 oranında yükseliş gösteren TFUEL Coin, yalnızca bir sene içerisinde birçok yatırımcısını zengin etti. Böyle bir gelişme olunca daha fazla yatırımcı TFUEL Coin yatırımı yapmaya başladı ve hızla market hacmi yükseldi. Bugün halen binlerce büyük yatırımcı bu kripto para birimine düzenli olarak yatırım yapıyor.

TFUEL Coin Geleceği

TFUEL Coin, Youtube, Dailymotion gibi platformların sorunlarını çözerek, dünya üzerindeki en fazla kullanılan sosyal medya platformlarını baştan inşa ediyor. Bu amacı doğrultusunda büyük başarılar da sergilemiş olan kripto paramız, platformunda herkesin kazanç elde etmesini ve daha iyi bir deneyim yaşamasını da sağlıyor. Tüm bunlar bir araya gelince ortaya neredeyse kusursuz bir kripto para projesi çıkmış oluyor. Bu yüzden TFUEL Coin geleceği birçok kişiye göre oldukça parlak.

TFUEL Coin yatırımcıları, önümüzdeki birkaç sene içerisinde kripto paramızın $1 değerine ulaşmasını öngörüyor. Buraya ulaşması çok zor olmayan ve içerisinde büyük potansiyeller barındıran TFUEL, bu rekoru aşmasının yanında çok daha yüksek seviyelere kısa süreler içerisinde erişebilir. Fakat bunun için projenin amacından sapmaması ve gerçekten halka kadar inmesi gerekli. İlerleyen zamanlarda büyük sosyal medya platformları ile anlaşma sağlaması halinde önünü kimse alamayacaktır.

kripto para
kripto para

TFUEL Coin (Theta Fuel) Nasıl ve Nereden Alınır?

Yazımızın başında da bahsettiğimiz gibi kendi platformu üzerinden alınan, satılan ve kazanılan TFUEL Coin, kendi altyapısını kullanmasına rağmen birçok noktada özgürce transfer edilebiliyor. Ayrıca barındırma ve stake yapma gibi işlemlerinizi Trust Wallet gibi dijital cüzdanlar aracılığıyla yapabilirsiniz. Fakat yalnızca TFUEL Coin alım satım işlemleri yapmak istiyorsanız aşağıdaki kripto para borsalarını kullanabilirsiniz.

  • Binance – En Yüksek Hacme Sahip Borsa
  • Bithump
  • WazirX
  • Tokocrypto
  • Pionex
  • BKEX
  • Indodax

Bunların dışında 20’ye yakın borsa üzerinden alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Umarız içeriğimiz sayesinde TFUEL Coin nedir, nereden ve nasıl satın alınır, geleceği nasıl olacak, yorumları nasıldır gibi sorularınıza yanıt bulmuşsunuzdur. Buradaki hiçbir yazı yatırım tavsiyesi değildir! Benzer inceleme içeriklerimiz için sitemizdeki kripto para kategorisine göz atabilirsiniz.

Yorum yapın