En İyi 10 iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

iPhone’unuzda farklı siteleri ve hizmetleri ziyaret ederken, SMS doğrulaması için telefon numaranızı girmeniz istenmiş olabilir. Çoğu uygulama, site ve çevrimiçi hizmet artık doğrulama amacıyla bir telefon numarası vermenizi istiyor. Tam bu noktada iPhone SMS Doğrulama Uygulaması olarak ifade ettiğimiz uygulamalar imdadımıza koşuyor.

Evet, güvenilir web sitelerinde SMS doğrulaması için kişisel telefon numaranızı girebilirsiniz, peki ya güvenilmeyen siteler? Bu gibi durumlarda, iPhone’unuzda SMS doğrulama uygulamalarını kullanmanız gerekir.

En İyi 10 iPhone SMS Doğrulama Uygulaması
En İyi 10 iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

iPhone için SMS Doğrulama uygulamaları, size SMS doğrulaması için kullanabileceğiniz sanal telefon numaraları sağlar. İşin püf noktası, sizden telefon numaranızı isteyen sitelerde SMS doğrulama uygulamaları aracılığıyla oluşturulan sanal telefon numaralarını girmektir.

Daha sonra anonim eposta ve geçici eposta içeren bu listeyi de inceleyin:

En İyi 10 iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

iPhone’lar için birçok SMS doğrulama uygulaması mevcuttur, ancak çoğu premiumdur. Birden fazla sanal telefon numarası sunan bir premium paket satın almanız gerekir. İşte iPhone için en iyi SMS doğrulama uygulamaları:

1. Numero eSIM

Numero eSIM iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

Numero eSIM, size ABD ve 80’den fazla ülkeden bir telefon numarası sağlayan iPhone için en iyi ücretsiz SMS doğrulama uygulamalarından biridir. Uygulamanın sağladığı sanal telefon numarası, uluslararası arama ve SMS yapmak/almak için kullanılabilir.

Uygulamadaki ücretsiz madeni para merkezinden madeni para toplayarak ücretsiz bir ABD numarası alabilirsiniz . Başka bir ülkeden SMS doğrulaması için bir telefon numarası istiyorsanız, satın almanız gerekir.

Bunun yanı sıra, Numero eSIM size WiFi araması, arama yönlendirme, kişiselleştirilmiş sesli posta ayarlama ve daha fazlası gibi aramayla ilgili birçok özellik sunar.

Bu sebepten dolayı, bu uygulama iyi bir iPhone SMS doğrulama uygulaması olarak bilinir.

App Store: Numero eSIM

2. Burner

Burner iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

Burner, muhtemelen Apple App Store’daki en popüler sanal telefon numarası uygulamasıdır . Burner ile SMS ve arama için ek bir telefon numarası alırsınız.

Burner, esas olarak yerel alan kodlarıyla tek kullanımlık telefon numaraları oluşturmak için kullanılır. Tek kullanımlık telefon numarasını sosyal ağ sitelerine, çevrimiçi alışveriş sitelerine, tanışma sitelerine vb. kaydolmak için kullanabilirsiniz.

Daha kullanışlı olan şey, tek bir abonelikle birden fazla tek kullanımlık telefon numarası oluşturma avantajına sahip olmanızdır. Telefon numaralarını istediğiniz zaman yok edebilir/yakabilir ve yeni bir tane oluşturabilirsiniz.

Bu sebepten dolayı, bu uygulama iyi bir iPhone SMS doğrulama uygulaması olarak bilinir.

App Store: Burner

3. Paraline

Paraline iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

Paraline, arama ve SMS için sanal bir telefon numarası sağlayan bir iPhone uygulamasıdır . Telekom operatörünüze ikinci bir bağlantı için ekstra ücret ödemek istemiyorsanız Paraline’ı kullanabilirsiniz.

Ancak Paraline size yalnızca seçili ülkelerin telefon numaralarını verir. Paraline ile yalnızca ABD/İngiltere/CA tabanlı telefon numaraları oluşturabilirsiniz.

Paraline ile bir telefon numarası oluşturduktan sonra, SMS doğrulamak için kullanabilirsiniz. iPhone’unuzda kullanabileceğiniz harika bir SMS doğrulama uygulamasıdır.

Bu sebepten dolayı, bu uygulama iyi bir iPhone SMS doğrulama uygulaması olarak bilinir.

App Store: Paraline

4. Keap

Keap iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

Keap, küçük işletmelere yardımcı olmak için tasarlanmış olsa da, SMS doğrulaması için kullanabilirsiniz. Listedeki diğer tüm iPhone SMS doğrulama uygulamaları gibi, Keap de arama/SMS yapmak veya almak için kullanabileceğiniz ikinci bir telefon numarası sağlar.

SMS özelliği sağladığı için iOS üzerinde SMS doğrulaması için Keap telefon numarasını kullanabilirsiniz. Keap’in tek dezavantajı, yalnızca ABD ve Kanada telefon numaralarını sunmasıdır.

Keap’in diğer bazı özellikleri arasında arama/SMS yönlendirme, SMS için otomatik yanıt ayarlama vb. sayılabilir. Genel olarak, Keap iOS için harika bir SMS doğrulama uygulamasıdır.

Bu sebepten dolayı, bu uygulama iyi bir iPhone SMS doğrulama uygulaması olarak bilinir.

App Store: Keap

5. Vyke

Vyke iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

Vyke, iPhone’lar için çok popüler bir ücretsiz SMS doğrulama uygulamasıdır . Listedeki diğer uygulamaların aksine, Vyke size 4 farklı sanal numara sağlar.

Arama/SMS yapmak ve almak için sanal telefon numaralarını kullanabilirsiniz. Sağladığı diğer tüm özelliklerin yanı sıra Vyke, temel olarak cep telefonu ve sabit hat numaralarına düşük maliyetli aramaları ile tanınır.

SMS doğrulamasıyla ilgili olarak, telefon numaranızı doğrulamak için Vyke aracılığıyla oluşturulan telefon numarasını kolayca kullanabilirsiniz.

Bu sebepten dolayı, bu uygulama iyi bir iPhone SMS doğrulama uygulaması olarak bilinir.

App Store: Vyke

6. 2nd Line

2nd Line iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

İPhone’unuz için size bir yazıcı telefon numarası sağlayan bir SMS doğrulama uygulaması arıyorsanız, 2. Hat sizin için en iyi seçim olabilir.

2. Hat, yerel arama ve mesajlaşma için kullanabileceğiniz bir yazıcı telefon numarası sağlar. 2. Hattın tek dezavantajı, yalnızca ABD ve Kanada’da mevcut olmasıdır; bu nedenle bir telefon numarası oluşturmak için yalnızca iki ülke seçeneğine sahip olursunuz.

Yeni bir numara oluşturduktan sonra SMS doğrulama, arama doğrulama, arama ve mesajlaşma amacıyla kullanabilirsiniz.

Bu sebepten dolayı, bu uygulama iyi bir iPhone SMS doğrulama uygulaması olarak bilinir.

App Store: 2nd Line

7. PingMe

PingMe iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

PingMe, yeni bir telefon numarası satın almadan SMS doğrulama kodlarını atlamanıza yardımcı olan bir iPhone uygulamasıdır . PingMe ile istediğiniz kadar telefon numarası oluşturabilir, aramaları ve SMS’leri yönetebilirsiniz.

PingMe’nin en son sürümü, gizliliğinizden ödün vermeden farklı web sitelerine ve uygulamalara kaydolmanıza yardımcı olan bir SMS Doğrulama Kodu Yardımcısı özelliğine sahiptir.

PingMe ile 2. SIM numarasını alabilir ve SMS doğrulama, Çağrı doğrulama vb. gibi çeşitli amaçlar için kullanabilirsiniz.

Bu sebepten dolayı, bu uygulama iyi bir iPhone SMS doğrulama uygulaması olarak bilinir.

App Store: PingMe

8. Line2

Line2 iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

Line2, tüm iletişim ihtiyaçlarınız için bir özel numara, kısa mesaj numarası, SMS doğrulaması için telefon numarası veya ikinci hat oluşturmanıza izin veren bir iPhone uygulamasıdır.

Ancak ikinci bir telefon numarası oluşturmak için aylık veya yıllık bir plan satın almanız gerekiyor ve Line2 planları makalede listelenen diğer uygulamalara kıyasla pahalıydı.

Premium abonelikle, arama filtreleme, arama engelleme, ABD ve Kanada’da sınırsız VoIP araması, Arama kaydı, Arama yönlendirme, grup mesajlaşma ve daha fazlası gibi harika özelliklere sahip olacaksınız.

Bu sebepten dolayı, bu uygulama iyi bir iPhone SMS doğrulama uygulaması olarak bilinir.

App Store: Line2

9. Hushed

Hushed iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

Hushed, listedeki SMS doğrulamasını atlamanıza yardımcı olabilecek başka bir harika iPhone uygulamasıdır. Bu, iPhone için ABD, Kanada ve İngiltere’deki 300’den fazla alan kodundan yerel numaralar almanıza izin veren özel bir telefon numarası uygulamasıdır.

Yerel bir numara aldıktan sonra, SMS doğrulama kodlarını almak için kullanabilirsiniz. Hushed aracılığıyla oluşturulan sayılar, tüm sosyal ağ ve anlık mesajlaşma uygulamalarıyla çalışır; dolayısıyla bunları SMS doğrulaması veya arama doğrulaması için kullanabilirsiniz.

Bunun dışında, Hushed, metinler için Otomatik Yanıt ayarlama, arama yönlendirme, arama yönlendirme, sesli posta ayarlama ve daha fazlası gibi birçok arama ve SMS özelliği de sağlar.

Bu sebepten dolayı, bu uygulama iyi bir iPhone SMS doğrulama uygulaması olarak bilinir.

App Store: Hushed

10. Dingtone

Dingtone iPhone SMS Doğrulama Uygulaması

Dingtone, muhtemelen listedeki iPhone için en yüksek puan alan SMS doğrulama uygulamasıdır . Uygulama size 230 ülkedeki herhangi bir sabit hattı veya cep telefonunu aramak ve mesaj göndermek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir ABD telefon numarası sağlar.

Ücretsiz hesapla, uygulama size bir ABD telefon numarası sağlar. Ancak, isterseniz gerçek Kanada, İngiltere, Belçika, Hollanda, Avustralya, Fransa, İsveç, Mauritius, Avusturya, Endonezya vb.

Dingtone’un bazı temel özellikleri arasında arayan kimliği, çağrı engelleme, çağrı yönlendirme, sesli karşılama mesajları, telsiz vb. bulunur.

Bu sebepten dolayı, bu uygulama iyi bir iPhone SMS doğrulama uygulaması olarak bilinir.

App Store: Dingtone

Bunlar, iPhone için en iyi SMS doğrulama uygulamalarından bazıları. SMS doğrulaması için başka iOS uygulamaları kullanıyorsanız , aşağıdaki yorumlarda bize bildirin. Ayrıca, makale size yardımcı olduysa, arkadaşlarınızla da paylaştığınızdan emin olun.

Android SMS Doğrulama uygulamaları için tıklayın.

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın