TCL 30 SE Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

TCL, 50 megapiksel ana kameralı yeni bütçe dostu telefonunu tanıttı. İşte, TCL 30 SE akıllı telefonun fiyatı ve özellikleri!

TCL 30 SE: Uygun Fiyat & İdeal Özellikler

TCL 30 SE, şirketin bir başka orta segment akıllı telefonu olarak bugün tanıtıldı. Cihazın ön tarafında su damlası çentikli bir ekran ve arka tarafında 50 megapiksel üçlü kamera ünitesi bulunuyor. TCL 30 SE’nin teknik özellikleri, özellikleri ve fiyatlandırması ile ilgili tüm bilgiler burada.

Cihaz 720 x 1600 piksel HD+ çözünürlük ve 20:9 en boy oranı üreten 6,52 inç IPS LCD ekrana sahip. Ön tarafta su damlası çentiğe yerleştirilen 8 megapiksel selfie kamera yer alıyor. Üçlü arka kamera kurulumunda 50 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel makro lens ve 2 megapiksel derinlik sensörü yer alıyor.

İlgili İçerik: Uygun Fiyatlı iQOO U5 Satışa Çıktı: İşte Özellikleri

TCL 30 SE, gücünü MediaTek Helio G25 işlemcisinden alıyor ve 3GB/4GB RAM seçeneklerini sunuyor. 32GB/64GB/128GB depolama alanı modelleri mevcut. Ekstra olarak microSD kart yuvası mevcut. TCL’nin kendi ara yüzünü çalıştıran cihaz Android 12 ile kutudan çıkıyor.

Yeni TCL akıllı telefonda 15W şarjı destekleyen 5.000 mAh pil yer alıyor. Çift 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, GPS, NFC, USB-C bağlantı noktası, 3,5 mm ses jakı ve arkada parmak izi tarayıcı ile birlikte geliyor.

TCL 30 SE, yaklaşık 213 dolarlık bir başlangıç ​​fiyatına sahip. Space Grey (Gri) ve Atlantic Blue (Mavi) gibi renklerde satın alınabilir. Şu an dünyanın pek çok yerine satışı AliExpress gibi küresel e-ticaret siteleri üzerinden yapılıyor.

Şirketin yakın zamanda TCL 30, TCL 30+ ve TCL 30E gibi diğer TCL 30 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeyi planladığını da söyleyelim.

TCL marka akıllı telefonlarla ilgili siz neler düşünüyorsunuz? Bu markanın herhangi bir cihazını almak ister miydiniz?

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın