Xiaomi 12 Pro İddialı Bir Ekranla Geliyor! İşte Detaylar

Xiaomi 12 serisi 28 Aralık Salı günü Çin’de resmi olarak tanıtılacak. Lansmandan önce iki modele ait yeni bilgiler geldi. Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro’nun detaylı özellikleri haberimizin devamında..

Xiaomi 12 Serisi Yarın Tanıtılacak

Bu seride yer alan Xiaomi 12 Pro’nun değişken yenileme hızı sunan ekranı tanıtıldı. Xiaomi 12’nin ise yeni render görüntüsü sızdırıldı. Çinli teknoloji devi, 28 Aralık’taki tanıtımdan önce ön siparişleri başlatmıştı. Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro’nun dünya genelinde 200 binden fazla ön sipariş aldığı bildirildi.

Xiaomi 12 Pro, ısı dağılımında adeta bir profesyonel olacak. Tanıtım videosunda cihazın tasarımı da ortaya çıktı. Cihazın ekranı değişken yenileme hızına sahip olarak tasarlandı. Ayrıca serinin en düşük modeli Xiaomi 12’nin de yeni görseli sızdırıldı.

Şirketin Ürün Müdürü Wei Siqi, Xiaomi 12 Pro için uygulamalı bir video da paylaştı. Video, yakında piyasaya sürülecek olan akıllı telefonun 2K ekrana ve 120Hz yenileme hızına sahip ön tasarımını gösteriyor. Düşük güç modlu 2K ekran, videoda görüldüğü gibi, dokunmaya, geri bildirime ve hatta oynatılan içeriğe göre değişen değişken bir yenileme hızına sahip. Telefon normal kullanımda 120Hz yenileme hızındayken, boşta kaldığında yenileme hızı 10Hz’e düşüyor.

İlgili İçerik: 15 Dakikada Şarj Olan Xiaomi 11i Hypercharge Geliyor! İşte Özellikleri

Xiaomi 12 Pro’nun oyun sırasında sıcaklığının 43,5 santigrat derecede sabit kaldığı videoda anlatıldı. Amiral gemisi akıllı telefon, yarım saat boyunca oyun oynarken tam kare hızında kalabiliyor. Bu da premium cihazın ısı dağılımı konusunda profesyonel olduğunu gösteriyor.

Bir diğer haberde Xiaomi 12 modelinin Bej, Yeşil ve Gümüş olmak üzere 3 farklı renk seçeneği sızdırıldı. Görüntüler önce paylaşılanlarla aynı. Yeni görselde cihazın arka panelinde deri görünümlü dokulu bir desen göze çarpıyor.

Xiaomi 12 modellerinden herhangi birini satın almayı düşünüyor musunuz?

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın