Samsung Galaxy S21 FE Avrupa Fiyatları ve Renk Seçenekleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S21 FE modelinin dört yeni renk seçeneği ve Avrupa fiyat listesi açıklandı! İşte, Galaxy S21 FE ile ilgili son gelişmeler!

Samsung Galaxy S21 FE Avrupa Fiyatları

Galaxy S21 serisindeki modelin Avrupa fiyat listesi ile birlikte dört renk seçeneği duyuruldu. Samsung Galaxy S21 FE’nin siyah, beyaz, yeşil ve pembe renk seçenekleri ile satışa sunulması bekleniyor. Cihazın Ocak ayında raflarda yer alacağı konuşulurken, Samsung’un lansmanı merakla bekleniyor.

Daha önce Ekim ayındaki Samsung Galaxy Unpacked Part 2 etkinliği sırasında piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefon, henüz Samsung tarafından resmi olarak duyurulmadı. Bununla birlikte, şimdiye kadar Samsung Galaxy S21 FE ile ilgili birkaç ayrıntı sızdırıldı. Son bilgilere göre cihazın dört renk seçeneği ile satışa sunulacağı öğrenildi. İşte, Galaxy S21 FE’nin Avrupa fiyatları:

Samsung Galaxy S21 FE’nin temel 8GB/128GB modeli 660 Euro fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 256GB modelinin fiyatı 705 Euro olacak. Almanya’da 649 Euro ve 699 Euro fiyat etiketi üzerinden raflara çıkacak. Başka bir sızıntı ise cihazın 920 Eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıkacağını bildiriyor.

İlgili İçerik: Suya Dayanıklı Samsung Galaxy A33 Tanıtılacak! İşte Özellikleri

Samsung Galaxy S21 FE Özellikleri

Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak olan akıllı telefon, farklı pazarlarda Exynos 2100 yonga setiyle çıkış yapabilir. Cihazın plastik arka paneli daha önceki sızıntılarda görülmüştü. 32 MP ön kameralı cihazın 6.4 inçlik Full HD+ AMOLED bir ekrana sahip olduğu biliniyor. 120Hz yenileme hızı ve Corning Gorilla Glass ekran koruması bulunuyor. Ayrıca ekran içi parmak izi tarayıcısı de mevcut.

Samsung Galaxy S21 FE, derinlik sensörü ve ultra geniş açılı sensörle eşleştirilmiş 64 megapiksel birincil sensörlü üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. Bluetooth 5.1 ve Wi-Fi 6 desteğine sahip bir 5G telefon olacağı söyleniyor. Telefonun, 15W hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh bataryaya sahip olduğu söyleniyor.

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın