CTC Coin Nedir? (Creditcoin) ✔️ Fiyatı, Geleceği, Yorumu

kat yükseliş gösterdiği için birçok yatırımcı ve geliştirici tarafından sıkça araştırılmaktadır. Blok zinciri teknolojilerini baştan aşağıya değiştirmeyi planlayan ve kullanıcıların zincir üzerinde kayıtlarının tutulmasını sağlayan CTC Coin, projesini kanıtlamış olacak ki, büyük yatırımcıların da kısa süreler içerisinde ilgisini çekmeyi başardı. İçeriğimizde CTC Coin nedir, nereden alınır, geleceği nasıl olacak, yorumları nasıldır gibi soruların cevaplarını bulabileceksiniz.

CTC Coin Nedir? Creditcoin Nasıl ve Nereden Alınır?
CTC Coin Nedir? Creditcoin Nasıl ve Nereden Alınır?

CTC Coin (Creditcoin) Nedir?

CTC Coin (Creditcoin), adından da anlaşılacağı üzere blok zincirleri üzerinde kredi verme ve alma sistemleri geliştiren, fakat bunu daha gelişmiş bir yöntemle yapmayı deneyen DeFi projelerindendir. Arkasında Coinbase ekibini ve CEO’sunu bulunduran CTC Coin, güvenilir ve iddialı olduğu için kısa süre içerisinde popülerleşmeyi başarmıştır. Büyük kripto para birimlerinin her biri farklı bir altyapıya sahip olduğu ve birbirleri ile iletişim kuramadığı için birçok avantaj tepilmektedir. Ancak CTC Coin, geliştirdiği sistemler sayesinde birden fazla blok zinciri ağını ortak bir paydada buluşturabiliyor.

Ayrıca bu kripto para üzerinde yapılan tüm işlemler, aynı bir muhasebe veya banka defteri gibi kişisel olarak zincire kayıt ediliyor. Böylece şeffaf, güvenilir ve kararlı bir transfer sistemi oluşturuluyor. Bunun yanında kredi verenler gelir olarak CTC Coin sahibi olabiliyorlar. Kredi alanlar ise birçok avantajdan faydalanabiliyorlar. Kısacası alıcılar, satıcılar ve dağıtıcılar için oldukça ciddiye alınması gereken bir proje ortaya konmuş gibi gözüküyor. CTC Coin ve Creditcoin platformu hakkında daha çok bilgiye erişmek isterseniz CTC Coin Whitepaper sayfasına göz atabilirsiniz.

CTC Coin İstatistikleri

CTC Coin 2020 yıllarının başında halka arz edildi ancak yıl sonuna kadar ciddi bir hareketlilik sergilemedi. Bu durum kripto paramızın ilk süreçte iyi bir çıkış yapamadığı ve birçok yatırımcı tarafından bilinmediği anlamına geliyor. Fakat 2021 yılı itibariyle hızlı bir şekilde yükseldi ve yalnızca birkaç aylık süreçte ATH rekorunu üst üste kırdı. Bugün hatırı sayılır seviyelerde oranlara sahip olan CTC Coin istatistikleri şöyle:

  • CTC Coin (Creditcoin) toplam market hacmi 5,6 Milyar Dolar
  • Maksimum arz miktarı 2 Milyar adet olan kripto paramızın toplam arz miktarı 667 Milyon adet, dolaşımda olan arz miktarı ise 564 Milyon adettir.
  • CTC Coin, tüm kripto para piyasalarının %0,08’lik kısmını domine etmektedir.

Görüldüğü üzere hacmi diğer kripto paralara göre daha fazla olan CTC Coin, aslında diğer blok zincirlerinden alınan kredi işlemleri ile bu kadar yükselmeyi başardı. Fakat bu durum değerine de olumlu yönde etki etti. Bugün arzının yalnızca 4/1’i piyasalarda bulunmasına rağmen çok iyi noktalarda olduğunu söylemekte fayda var.

kripto para
kripto para

CTC Coin Yorum

Bugün CTC Coin denilince akla ilk gelen isim Coinbase borsasında CEO görevini yürüten Brian Armstrong’dur. Coinbase borsası da dünya üzerinde oldukça yüksek market hacmine sahip olduğu için CTC Coin bir anda özellikle büyük yatırımcıların ilgisini çekmiştir. Kredi sistemleri sayesinde de gelişmiş bir banka gibi gözüken ancak tüm işlemlerini blok zincirleri üzerinde yapan bu kripto paramız, istemese de her zaman yüksek market hacmi rakamlarına sahip olmayı garantilemiştir. Bu yüzden birçok kripto para biliri, CTC Coin yorumu sorulduğunda olumlu görüşler belirtir.

CTC Coin, yeni sayılabilecek bir kripto para birimi olmasına rağmen kısa süreler içerisinde ciddi yükselişler gerçekleştirdi. Bugün en değerli kripto paralar listesinde 208. Sırada bulunan kripto paramız, yatırımcısına da güven vermeyi başardığı için sürekli olarak bir yükseliş trendi içerisinde bulunuyor. Henüz en yüksek değerlerinden aşağıya aşırı seviyede sert hareketlilik sergilememiş olmasına rağmen, kredi sistemleri diğer kripto para birimlerine bağımlı çalıştığı için, piyasadaki genel düşüşler CTC Coin’i daha sert etkileyebilir.

CTC Coin Fiyatı

CTC Coin fiyatı, yukarıda da bahsettiğimiz gibi bir süre boyunca sabit bir düzlemde ilerleme gösterdi. Fakat 2021 yılı itibariyle birkaç aylık süreçte rekorlar kırarak ilerledi. Bu altın döneminden sonra hafif gerileme yaşayan kripto paramız, bugün $2 ile $4 aralığında değişken bir değere sahiptir. İlerleyen zamanlarda hangi noktalara ulaşacağı ise şimdilik bilinmiyor. Fakat CTC Coin tüm zamanlar fiyat değişikliği istatistiklerini inceleyerek fikir sahibi olabilmek mümkündür.

  • CTC Coin (Creditcoin) tüm zamanlar en yüksek değeri Mart 2021 tarihinde $8.71 olarak kayıtlara geçmiştir.
  • CTC Coin (Creditcoin) tüm zamanlar en düşük değeri ise Mart 2020 tarihinde $0.125 olarak kaydedilmiştir.

Görüldüğü üzere ciddi bir yükseliş sergilemiş olan kripto paramız, diğer kripto paralar ile kıyaslandığında ortalama volatilite değerlerine sahip olduğunu belli etmektedir. Durum böyle olunca hem uzun vadeli hem de kısa vadeli yatırımcı bu CTC Coin’e yatırım yapmaktan çekinmemektedir. Yine de yalnızca bu bilgiler ışığında yatırım yapmak yetersiz olacaktır.

CTC Coin Geleceği

En düşük seviyesinden günümüze %2000 oranında yükselerek hem yatırımcısını mutlu eden hem de yeni yatırımcıların ilgi duymasını sağlayan CTC Coin, birçok kişiye göre oldukça umut vadeden kripto para birimlerinden biri olma özelliğini taşıyor. Ayrıca CTC Coin geleceği hakkında uzmanlar, eninde sonunda ciddiye alınması gereken bir kripto para olduğu yorumunu yapıyorlar. Fakat bu açıklamalar, en kısa sürede yeni rekorlar kıracağı veya en değerli kripto paralar arasına gireceği anlamına gelmiyor. Yalnızca market hacminin ve arz miktarının karşılaştırılması sonucunda olumlu değerler elde edildiği için bu tür görüşler belirtiliyor.

CTC Coin, bugün birçok blok zinciri altyapısını yönlendirebiliyor ve birleştirebiliyor. Fakat kendi altyapısı başka altyapıları uyumlu olmadığı için kolay ulaşılabilir kripto para birimlerinden biri olma özelliğine sahip değil. Buna rağmen CTC Coin yatırımcıları, ilerleyen süreçlerde daha çok noktada bu kripto para birimini göreceğimizi ve değerinin $10 seviyelerine kısa süre içerisinde ulaşacağını söylüyorlar. Bu seviyelere ulaşması ve yeni rekorlar kırabilmesi için ise diğer büyük kripto para birimlerinin de ciddi anlamda yükselişler sergilemesi gerekiyor.

kripto para
kripto para

CTC Coin (Creditcoin) Nasıl ve Nereden Satın Alınır?

CTC Coin (Creditcoin) kendi altyapısına sahip olduğu için oldukça güçlü bir kripto para birimidir. Ancak altyapısı çoğu noktada desteklenmemesi, yalnız bir blok zinciri olduğu anlamına da gelmektedir. Bu yüzden kripto paramıza kendi platformları dışında ulaşabilmeniz pek mümkün değildir. Fakat CTC Coin alım satım işlemleri gerçekleştirmek istiyorsanız OKEx veya Bittrex borsasını kullanabilirsiniz. Maalesef şimdilik bunların dışında CTC Coin alabileceğiniz uluslararası bir platform bulunmamaktadır.

İçeriğimizde CTC Coin nedir sorusuna detaylı bir şekilde yanıt verdik ve fiyatı ne kadar, geleceği nasıl olacak, istatistikleri nasıldır gibi detayları sizlerle paylaştık. Umarız bu kripto para birimi hakkında detaylı bir görüşe sahip olmuşsunuzdur ve yatırım planınızı oluşturmuşunuzdur. İçeriğimizdeki hiçbir açıklama ve yorum yatırım tavsiyesi değildir! Benzer inceleme içeriklerimiz için kripto para kategorisine göz atabilirsiniz.

Yorum yapın