Instagram Hikaye İzlenme Hilesi (Şifresiz) ✔️ 2023

Instagram’da popüler olmak için yapılması gerekenlerden biri de fazla etkileşim sayısına ulaşmaktır. Video izlenme sayısı, beğenme sayıları, hikaye görüntülenme sayıları oldukça iyi yerlerde olan fenomenler var. Bu kadar popüler olmayan Instagram kullanıcıları bu sayıları suni olarak satın alıyor. Instagram hikaye izlenme hilesi adı altında satılan tüm hizmetleri (Şifresiz olanları) sizler için inceliyoruz.

Pek çok Instagram kullanıcısı fazla erişim alarak Instagram’da popüler olmak ister. Fazla erişim almanın birden fazla yolu vardır. Suni olarak alınan erişimler popüler olma yolunda domino taşı etkisi yaratabilir. Suni izlenme hileleri sayesinde hikaye görüntülemelerinizin olduğundan daha fazlaymış gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.

Instagram Hikaye İzlenme Hilesi

Bu tür içeriklerde her zaman şu uyarıyı yapmadan geçmiyoruz: Eğer hikaye görüntülenme, izlenme, gönderi beğenisi, yorumu gibi özellikleri reklam fiyatınızı yükseltmek için suni şekilde arttırıyorsanız bu etik değildir.

Ayrıca reklam verirken etkileşim oranlarına baktığınız Instagram hesapların erişimlerinin organik olup olmadığına bakmanız gerekir. Bu konuda uzman değilseniz uzmanından bilgi almanızı öneririz. Suni yollarla çoğaltılmış bu etkileşim oranlarına fazla ödeme yapmak sizi zarara uğratacaktır.

Instagram Hikaye İzlenme Hilesi (Şifresiz)

Hikaye görüntülenme ve izlenme hilesi genellikle şifresiz olur. Bu hizmetleri alırken hesabınızla giriş yapmak yerine direkt kullanıcı adınızı yazarak hikaye seçtiren hizmetleri tercih etmenizi öneririz.

İzlenme hilesi satışı yapan siteler eğer sizden Instagram kullanıcı adınızı istiyor ise sizi havuza dahil edeceklerdir. Eğer havuza girerseniz haberiniz olmadan bazı paylaşımları beğenir, yorum yapar ya da bazı hikayeleri görüntülemiş olabilirsiniz. Bunların olmasının sebebi bu sitelere Instagram hesabınız için yetki vermiş olmanızdır.

ücretsiz hikaye izlenme şifresiz

Bunun yanı sıra, sadece ilgili siteye farklı bir üyelik oluşturarak ve sadece Instagram kullanıcı adınızla girdiğiniz siteler diğer sitelere nazaran nispeten daha güvenlidir. Instagram hikaye izlenme hilesi almadan önce ilgili sitenin şifresiz olduğundan emin olmanızda fayda var.

Şifresiz hikaye izlenme hilesi nasıl yapılır?

Eğer hikaye izlenme hilesi almaya karar verdiyseniz bu hizmetleri alabileceğiniz pek çok site olduğunu da görmüşsünüzdür. Bu sitelerin hangilerinin güvenli olduğunu anlamanın bir dizi yolu vardır. Bu yollar hakkında biraz bilgi verelim…

Öncelikle Google’a Instagram hikaye izlenme yazın ve ilk çıkan sitelere tıklayın. (Reklamlar hariç)

Buradaki sitelerin adını reklam olmaması amacıyla burada paylaşmıyoruz. Fakat hemen hepsi aynı datayı kullandığı için birbirinin aynı hizmetler olduğunu söyleyebiliriz. Çok küçük farkları ise bu siteleri inceleyerek görebilirsiniz.

Instagram Hikaye İzlenme Hilesi

Instagram hikaye izlenme arttırma nasıl yapılır?

Pek çok sosyal medya paneli hikaye izlenme arttırma hilesini ücretli ve ücretsiz şekilde sunmaktadır. Bu hizmetleri kullanmak için sosyal medya panel sitelerinde üyeliğinizin olması gerekir.

Bu hizmeti veren siteleri Google üzerinde araştırarak bulabilirsiniz. Daha sonra bu sitelere kullanıcı hesabı oluşturarak giriş yapmanız gerekir. (Instagram hesabınız değil) Bu sitelerdeki hikaye izlenme hizmetlerinden size en uygun olanı satın alarak Instagram hikayelerinizin izlenmesini sağlayabilirsiniz.

Instagram hikaye izlenme hilesi şifresiz midir?

ücretsiz hikayeleri izlenme şifresiz

Pek çok hikaye görüntüleme ve izlenme hilesi şifresizdir. Instagram şifrenizi isteyen sitelere ve uygulamalara itibar etmemeniz şiddetle tavsiye edilir. Aksi halde Instagram hesabım çalındı diyen kullanıcılar arasındaki yerinizi alabilirsiniz.

Instagram hikaye izlenme hileleri kullanırken adet bilgilerini kontrol etmeniz gerekir. Satın alacağınız izlenme hilesinde kaç adet görüntülenme olacağı paket detaylarında yazar. Hikaye izlenme hilesi 100, 500, 1000, 10.000 ve 100.000 gibi sayılarda olabilir. 1.000.000 gibi büyük izlenme sayıları için de sipariş oluşturulabilir.

Sıkça sorulan sorular

Instagram hikayeleri için izlenme hilesi arayan kullanıcıların sormuş olduğu bazı soruları ve bu sorulara ait yanıtları burada sizler için listeliyoruz. Eğer sorular ve yanıtlar arasında istediğiniz bilgiler yer almıyorsa sayfanın sonundaki yorum alanını kullanarak sorunuzu bize ulaştırabilirsiniz.

Instagram hikayeleri gören kişiler neye göre sıralanır?

Instagram hikayeleri görüntüleyen kişilerin en tepesinde hikayeyi beğenenler bulunur. Daha sonra en çok etkileşime girdiğiniz kişiler ve en az etkileşime girdiğiniz kişilere göre bir sıralama yapılıyor. En çok etkileşime girdiklerinizin bu listenin en başında olduğuna dair pek çok söylenti var.

Instagram hikayeleri kim gördü?

Instagram hikayelerinizi kimin gördüğünü görmek için yayında olan hikayenizin içine girin. Ekranı aşağıdan yukarı kaydırıp hikayenizi görüntüleyenlerin listesine ulaşın.

Hikaye izlenme nasıl arttırılır?

Hikaye izlenme suni ve organik olarak iki farklı şekilde arttırılabilir. Suni şekilde arttırmak isteyen bu isteklerini hikaye izlenme hileleri sayesinde gerçekleştirebilir. Organik olarak Instagram hikaye izlenme kazanmak siteyenler özgün ve kaliteli içerik paylaşmaya devam etmelidir.

Instagram hikayeye bakanlar neden gözükmüyor?

Hikayeye bakanlar yeni hikaye yüklediğiniz sırada görünmeyebilir.
– Hikayenizi henüz kimse görmemiş olabilir.
– Cache bellekte kalan liste boş görünüyor olabilir. Uygulamayı tamamen kapatıp tekrar girerek kontrol edin.
– Instagram’da geçici sorun olabilir. Düzelmesini bekleyebilirsiniz.
– Instagram güncellemesi yapılıyor olabilir. Uygulamanız güncel değilse Instagram güncelleme talimatlarını izleyin.

Instagram görüntüleme neden görünmüyor?

Instagram’daki görüntülemeler listesi yani hikayenizi görenler listesi görünmüyor ise bir üstteki sorunun yanıtını inceleyin.

Diğer Instagram Hile içerikleri

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın