En İyi 10 Windows 11 Video İndirme Programı ✔️

Arabelleğe alma veya gecikme olmadan yüksek kaliteli videolar yayınlamak için yüksek hızlı internetiniz olabilir. Ancak, yüksek hızlı internet video akışı için yeterli bu tek başına yeterli değildir; ayrıca video akış hizmetleri satın almak için biraz para harcamanız gerekebilir. Windows 11 video indirme programı kullanarak herhangi bir videoyu kolaylıkla indirebilirsiniz.

Video akışı hizmetleri satın almak istemiyorsanız, sosyal ağlarda veya Film/TV dizisi web sitelerinde paylaşılan videoları indirmek için Windows 11 Video İndirme Programı arayışına girebilirsiniz.

En İyi 10 Windows 11 Video İndirme Programı
En İyi 10 Windows 11 Video İndirme Programı

Bu makale ücretsiz video sitelerini üzerinden; YouTube, Facebook ve diğer ücretsiz video akış platformları gibi popüler sitelerden video indirmenize izin veren en iyi video indirme programlarını listeleyeceğiz.

Windows 11 için En İyi Video İndirme Programları

Windows 11’de video indirmek için en iyi seçenekleri arıyorsanız, doğru sayfaya geldiniz. Aşağıda, Windows 11 PC için en iyi video indirme programlarının bir listesini paylaştık.

Daha sonra bu içeriklere de göz atmak isteyebilirsin:

1. VideoProc

VideoProc Windows 11 Video İndirme Programı

VideoProc, tüm video işleme ihtiyaçlarınız için tek duraklı bir çözümdür. VideoProc ile bir dönüştürücü, video yeniden boyutlandırıcı, video düzenleyici ve indirici elde edersiniz.

VideoProc’un video indiricisinden bahsedecek olursak, yerleşik medya indirme motoru 1000’den fazla farklı video ve ses sitesini destekler.

Facebook, Dailymotion, Twitch, Soundcloud ve daha fazlası gibi popüler sitelerden video indirmek için VideoProc’u kullanabilirsiniz. VideoProc’un en son sürümü, Windows 11 ile tamamen uyumludur.

Bu program Windows 11 video indirme programı olarak iyi bir tercihtir.

VideoProc

2. 4K Video Downloader

4K Video Downloader Windows 11 Video İndirme Programı

4K Video Downloader, Windows 11 bilgisayarınızda kullanabileceğiniz en iyi video indirme uygulamalarından biridir. Hemen hemen her popüler video sitesinden video indirmek için kullanabilirsiniz.

YouTube, Vimeo, TikTok, Facebook, DailyMotion, Twitch ve diğer video sitelerinden video indirmeyi destekler.

4K Video Downloader, bir kanalda paylaşılan tüm oynatma listelerini ve videoları indirme seçeneğine sahip olduğundan, çoğunlukla YouTube videolarını indirmek için kullanılır.

Bu program Windows 11 video indirme programı olarak iyi bir tercihtir.

4K Video Downloader

3. Allavsoft Video and Music Downloader

Allavsoft Video and Music Downloader Windows 11 Video İndirme Programı

Hem video hem de ses dosyalarını işleyebilen bir Windows 11 medya indirici uygulaması arıyorsanız , Allavsoft Video ve Müzik İndirici sizin için en iyi seçim olabilir.

Uyumlulukla ilgili olarak, Allavsoft Video ve Müzik İndirici, YouTube, Facebook, Tidal, Spotify ve daha fazlası dahil olmak üzere 1000’den fazla farklı video ve ses sitesini destekler.

Bunların dışında Allavsoft Video ve Müzik İndirici, videolarınızı ve sesinizi kolayca dönüştürebilen yerleşik bir dönüştürücü ile birlikte gelir.

Bu program Windows 11 video indirme programı olarak iyi bir tercihtir.

Allavsoft Video and Music Downloader

4. ByClick Downloader

ByClick Downloader Windows 11 Video İndirme Programı

ByClick Downloader, YouTube, Dailymotion, Vimeo, Facebook ve 40’tan fazla siteden video indirmenize izin veren harika bir Windows 11 video indirme uygulamasıdır.

720p, 1080p, 4k ve 8K video indirmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca indirdiğiniz videoları farklı biçimlere dönüştürme seçeneğiniz de vardır.

ByClick Downloader’ın bir diğer dikkate değer özelliği, tüm YouTube Oynatma Listelerini ve kanallarını indirme yeteneğidir. Instagram sayfalarında paylaşılan videoları bile tek tıkla indirebilirsiniz.

Bu program Windows 11 video indirme programı olarak iyi bir tercihtir.

ByClick Downloader

5. Any Video Converter

Any Video Converter Windows 11 Video İndirme Programı

Popüler video dönüştürücü yazılımı Any Video Converter, çevrimiçi videoları indirmenize izin veren bir özelliğe de sahiptir. Favori videolarınızı indirmek için çevrimiçi video indiriciyi kullanabilirsiniz.

Ancak Any Video Converter’ın çevrimiçi video indiricisi, her video akış sitesiyle uyumlu değildir. Videoları indirmenin yanı sıra, indirdiğiniz videoları herhangi bir formata dönüştürmek için Any Video Converter’ı kullanabilirsiniz.

Any Video Converter’ı indirmek ve kullanmak tamamen ücretsizdir ve bugün kullanabileceğiniz en iyi video indiricilerden biridir.

Bu program Windows 11 video indirme programı olarak iyi bir tercihtir.

Any Video Converter

6. Freemake Video Downloader

Freemake Video Downloader Windows 11 Video İndirme Programı

Freemake Video Downloader, 10.000 farklı siteyle uyumlu, Windows 11 için tam teşekküllü bir video indirme uygulamasıdır . Video indiriciyi indirmek ve kullanmak tamamen ücretsizdir.

YouTube, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Twitch, LiveLeak, Veoh, vb.’den herhangi bir formatta video indirmek için kullanabilirsiniz. Bu nedenle, Windows 11 için ücretsiz bir video indirici arıyorsanız, Freemake Video İndirici en iyi seçiminiz olabilir.

Bu program Windows 11 video indirme programı olarak iyi bir tercihtir.

Freemake Video Downloader

7. VidJuice

VidJuice Windows 11 Video İndirme Programı

VidJuice, Windows 11 için hafif ve kullanımı kolay birinci sınıf bir video ve ses indiricisidir. Program, en son Windows 11 ile tamamen uyumludur.

VidJuice, tüm cihazlarınızda 10.000’den fazla siteden video ve ses indirmek için kullanılabilir. VidJuice ile ilgili iyi olan şey, aynı anda birden fazla video indirmenize izin vermesidir.

Hatta programı, indirilen videoları otomatik olarak farklı bir formatta ve kalitede dönüştürecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Genel olarak, VidJuice, Windows 11 için harika bir video indiricisidir.

Bu program Windows 11 video indirme programı olarak iyi bir tercihtir.

VidJuice

8. Internet Download Manager

Internet Download Manager Windows 11 Video İndirme Programı

Internet Download Manager, Windows 11 için internetten neredeyse her tür dosyayı indirebilen tam teşekküllü bir indirme yöneticisi uygulamasıdır.

Internet Download Manager’ı (IDM) PC’nize indirdikten sonra, tarayıcınıza IDM web tarayıcı modülünü yüklemeniz gerekir.

Kurulduktan sonra videoyu web tarayıcısında oynatmanız gerekir; IDM, videoyu otomatik olarak algılar ve size bunları indirme seçeneği sunar.

Bu program Windows 11 video indirme programı olarak iyi bir tercihtir.

Internet Download Manager

9. Viddly

Viddly Windows 11 Video İndirme Programı

Windows 11 PC’niz için hafif bir video indirme uygulaması arıyorsanız, Viddly’yi deneyin. Viddly, yerleşik arama özelliğine sahip hızlı ve hafif bir uygulamadır.

YouTube’da arama yapmak ve videoları tek bir tıklamayla indirmek için yerleşik Viddly aramasını kullanabilirsiniz. Hafif araç, videoları 1080p, 4K ve 8K olarak indirmenize olanak tanır.

Viddly, indirdiğiniz videoları MP4 formatına bile dönüştürebilir. Uygulama Windows ve Mac için mevcuttur ve indirmek ve kullanmak ücretsizdir.

Bu program Windows 11 video indirme programı olarak iyi bir tercihtir.

Viddly

10. VideoHunter

VideoHunter Windows 11 Video İndirme Programı

VideoHunter, Windows ve Mac’te yüksek kaliteli video indirme seçenekleri sunan listenin sonuncusudur.

PC için video indirici, YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, Vevo, Dailymotion ve daha fazlası dahil olmak üzere 1000’den fazla video akış sitesini destekler.

VideoHunter ayrıca toplu olarak video indirmeyi de destekler. Videoları indirdikten sonra videoları dönüştürerek çıktı biçimlerini değiştirebilirsiniz.

Bu program Windows 11 video indirme programı olarak iyi bir tercihtir.

VideoHunter

Bu listedeki programlar Windows 11 bilgisayarlar için en iyi video indirme programlarıdır. Windows 11 için başka bir video indirici biliyorsanız, aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın