Kesintisiz Radyo Dinleme Programı ✔️ Uygulaması 2023

Neyse ki sizler için en iyi 10 kesintisiz radyo dinleme programını listeledik. Her birinin özelliklerini inceleyerek size en uygun olan kesintisiz radyo dinleme programını bulabilirsiniz.

Öncesinde, Android internetsiz FM Radyo APK indir başlıklı içeriği inceleyerek internetin olmadığı yerlerde radyo dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kesintisiz Radyo Dinleme Programları;

Android ve iOS için geliştirilmiş en iyi radyo dinleme uygulamalarından birini seçerek kesintisiz radyo dinleyebilirsiniz.

1. Radyo FM

İndirme Sayısı50 Milyon +
Genel Puan4,6 (849 Bin)
LinkGoogle Play Store

En çok kullanılan radyo uygulamalarından biridir. Aktif kullanıcı sayısı ve kullanıcı yorumları baz alındığında radyo uygulamaları listelerinde genellikle ilk sıralarda yerini alır. Uygulama ücretsizdir.

2. TuneIn Radio: Spor, Müzik, FM

İndirme Sayısı100 Milyon +
Genel Puan4,6 (2,27 Milyon)
LinkGoogle Play Store

Dünya genelinde en çok kullanıcısı olan radyo dinleme uygulamalarından biridir. Spor, Müzik ve radyo dinleme imkanı sunar. Dünya genelinde yayın yaptığı için yerel kanallarda bazı sorunlar yaşanabilir. Bununla ilgili kullanıcı yorumlarında şikayetler var. Yine de tüm dünyaya hitap etmenin verdiği iş yükünü bir kenara bırakırsak ne kadar iyi bir radyo dinleme uygulaması olduğunu görebiliriz.

3. iHeart: Music, Radio, Podcasts

İndirme Sayısı50 Milyon +
Genel Puan4,0 (2,29 Milyon)
LinkGoogle Play Store

4. myTuner – canlı Radyo dinle

İndirme Sayısı10 Milyon +
Genel Puan4,8 (225 Bin)
LinkGoogle Play Store

5. Yalın Radyo – Radyo ve Müzik

İndirme Sayısı50 Milyon +
Genel Puan4,3 (469 Bin)
LinkGoogle Play Store

6. iHeartRadio for Google TV

İndirme Sayısı500 Bin +
Genel PuanDeğerlendirme Yok
LinkGoogle Play Store

7. Radio Garden

İndirme Sayısı10 Milyon +
Genel Puan4,3 (93 Bin)
LinkGoogle Play Store

8. FM Radio

İndirme Sayısı100 Milyon +
Genel Puan4,3 (107 bin)
LinkGoogle Play Store

9. My Radio: Local Radio Stations

İndirme Sayısı5 Milyon +
Genel Puan4,7 (70 Bin)
LinkGoogle Play Store

10. radyo

İndirme Sayısı10 Milyon +
Genel Puan4,5 (231 Bin)
LinkGoogle Play Store

11. TuneIn Radio Pro

İndirme Sayısı1 Milyon +
Genel Puan4,3 (104 Bin)
LinkGoogle Play Store

12. Sveriges Radio Play

İndirme Sayısı1 Milyon +
Genel Puan3,9 (10,4 Bin)
LinkGoogle Play Store

Müzik ruhumuzun vazgeçilmez ihtiyacı. Radyo ise geçmişten gelen keyifli bir alışkanlık. Kesintisiz radyo dinleme programı ise bazen ihtiyacımız olan tek şey. Hem haberleri takip edebilmek, hem sıradaki şarkıyı tutmak, hem eğlenmek hem hüzünlenmek; günlük hayatımıza renk katmak için ihtiyacımız olan her şey. Radyo, gün boyu bize eşlik edecek harika icatlardan bir tanesi.

Bugünlerde müzik dinlemenin neredeyse sonsuz sayıda yolu var. İstediğiniz müziği dinlediğiniz an bin bir çeşit uygulamadan dinleyebilirsiniz. Çok eski dinlediğiniz müziklere ulaşabilmeniz her an mümkün. Ancak bazen; çalma listeleri, dinleme sırası, müziklerin bulunması ve düzenlenmesi gibi her şeyi yönetmek zorunda kalmadan sadece oynat düğmesine basmak ve akışına bırakmak istiyoruz. Radyo, eskisi kadar popüler değil ancak mutluluk verecek önemli detaylardan. Birçok uygulama ile eski günlere dönmek imkansız değil.

Kesintisiz Radyo Dinleme Programı
Kesintisiz Radyo Dinleme Programı

Bilgisayarda Kesintisiz Radyo Dinleme Programı

Bilgisayarda hem uygulamalar üzerinden hem de internet üzerinden çeşitli radyoları dinleme imkanınız bulunuyor.

Radyo Uygulamaları

Radyo Uygulamaları

Bilgisayarınıza yükleyerek kullanabileceğiniz kesintisiz radyo dinleme programı seçenekleri kısıtlıdır. Çok fazla seçenek bulunmuyor. Bununla birlikte bilgisayarda internet üzerinden ulaşabileceğiniz radyo siteleri daha fazladır. Bilgisayara yüklenen uygulamalar da internet üzerinden yayın aldığı için çeşitleri artırmak için interneti de tercih edebilirsiniz. Yükleyebileceğiniz uygulamalar:

İnternet Üzerinden Radyo Dinleyebileceğiniz Siteler

İnternet üzerinden kesintisiz radyo dinleyebileceğiniz isteğinize uygun birçok site bulunuyor. Türkçe yayın yapan istasyonlardan, spesifik müzik türüne kadar geniş bir skalada radyo yayını yapan siteler mevcuttur. Youtube üzerinden çeşitli radyolar yayın yapmaktadır. En iyi +10 Radyo Dinleme Siteleri (Ücretsiz) ✔️ içeriğimizin yanı sıra göz atabileceğiniz diğer siteler:

İnternet Üzerinden Radyo Dinleyebileceğiniz Siteler

Telefonda Kesintisiz Radyo Dinleme Programı

Bilgisayara yükleyebileceğinizden çok daha fazla çeşit uygulama telefonlara yüklenebilir. Çok çeşitli uygulamalar üzerinden de radyo dinlenebilmektedir. Örneğin, Spotify, Youtube ve Youtube Müzik üzerinden de bazı radyo istasyonlarına ulaşılabilir.

Android için Kesintisiz Radyo Dinleme Siteleri

Android için Kesintisiz Radyo Dinleme Siteleri

Android telefonların birçoğunda gömülü bir uygulama olarak cihazların kendi radyo uygulaması bulunuyor. Bunun haricinde Google Müzik uygulamasının içerisinde radyo seçeneği bulunabiliyor. İlk önce bu seçenekleri kontrol etmenizi öneriyoruz.

Eğer cihazınızda bir radyo uygulaması bulunmuyor ve internet de kullanmak istemiyorsanız, Android internetsiz FM Radyo APK indir ✔️ içeriğimize de bakabilirsiniz.

Google Play’den indirilecek uygulamalarda internet bağlantısı gerekiyor. Kesintisiz radyo dinleme programı seçenekleri:

IOS için Kesintisiz Radyo Dinleme Siteleri

iPhone telefonlarında Müzik uygulaması girdiğinizde, Radyo sekmesinde Apple Music radyo’ya ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra yükleyebileceğiniz diğer uygulamalar:

Yorum yapın