Vidyozone Nedir? Vidyozone Hakkında Merak Ettikleriniz

Genellikle otomatik bir şekilde kayıt olunca veya belli noktalarda karşınıza çıkınca Vidyozone nedir sorusunu araştırmaya başlarsınız. Hat sahiplerine gönderilen tekliflerin kabul edilmesi halinde abonesi olunan Vidyozone platformu, uzun zamandır bulunan ancak neredeyse kimse tarafından kullanılmayan bir platformdur. Android telefonlarda tam performanslı çalışan bir sisteme sahip olan bu hizmet, günümüzde pek de işe yarar bir hizmet değildir. İçeriğimizde Vidyozone nedir sorusunu yanıtlandıracak ve Vidyozone hakkında merak ettiklerinizi sizlerle paylaşacağız.

Vidyozone Nedir? Vidyozone Hakkında Merak Ettikleriniz
Vidyozone Nedir? Vidyozone Hakkında Merak Ettikleriniz

Vidyozone Nedir?

Vidyozone platformu Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell gibi sağlayıcılardan hat sahibi olan kişilerin kayıt olabildiği bir video ile oyun platformu olarak bilinmektedir. Oldukça basit bir yapıya sahip olan bu platform içerisinde, birçok video ve tarayıcı oyunu bulunmaktadır. Sisteme abone olan kullanıcılar ise aylık olarak ödeme yaparak içerisinde bulunan tüm hizmetlere erişebilirler. Vidyozone içerisinde aşağıdaki özellikler bulunmaktadır:

  • Futbol Haberleri ve bazı maçlar
  • Sağlıklı yaşam ve spor içerikleri
  • Özel videolar
  • Macera sporlarına dair haberler ve videolar
  • Tarayıcıdan ve telefonunuzdan oynayabileceğiniz bazı oyunlar
  • Telefonunuza indirebileceğiniz uygulamalar
  • Yemek tarifleri

Vidyozone aylık ücreti 64TL olarak belirlenmiştir ve bu tutar genellikle direkt olarak telefonunuzdaki bakiyenizden veya faturanızdan çekilir. İptal etmemeniz halinde ise aylık olarak kendisini yenilemeye devam eder. Eğer bu sisteme aboneliğiniz mevcutsa, Vidyozone.mobi adresi üzerinden faydalanabileceğiniz ve kullanabileceğiniz özellikleri görüntüleyebilirsiniz.

Vidyozone Otomatik Abonelik

Vidyozone genellikle kişilerin bilinçli olarak abone olduğu bir hizmet değildir. Vidyozone reklamları genellikle dizi, film izleme sitelerinde veya anlaşmalı web sitelerinde karşımıza çıkmaktadır. Eğer farkında olmadan linklerden birine tıklar ve onay verirseniz otomatik olarak aboneliğiniz yapılmakta ve ilk aylık ücret telefonunuzdan çekilmektedir.

Akıllı telefonlar çıkmadan önce kullanışlı bir sistem olduğu için insanlar tercih etmiş olsa da günümüzde neredeyse hiçbir artı özelliği bulunmamaktadır. Bu yüzden yanlışlıkla abone olduysanız sistemi incelemeli, eğer kullanışlı bir özellik bulamadıysanız en kısa süre içerisinde hizmetinizi iptal ettirmelisiniz.

Vidyozone Abonelik İptal Ettirme

Yukarıda bahsettiğimiz gibi bir durum ile karşı karşıyaysanız ve Vidyozone aboneliğinizi iptal ettirmek istiyorsanız, sahip olduğunuz hatta göre uygulayabileceğiniz birden fazla yöntem bulunmaktadır. Bunlardan en uygununu tercih ederek hemen iptal işlemlerine başlayabilirsiniz.

Vodafone Vidyozone
Vodafone Vidyozone
  • Turkcell veya Vodafone kullanıcısıysanız telefonunuzdan 1240 numarasına “İptal vidyozone” veya “iptal vidyo” yazarak mesaj gönderin.
  • Türk Telekom kullanıcısıysanız 3480 numarasına “iptal vidyozone” yazarak mesaj gönderin.
  • Tüm hatlardan 0850 333 3663 numarasını arayarak vidyozone müşteri hizmetlerine bağlanabilir ve aboneliğinizin iptalini talep edebilirsiniz.
Turkcell Vidyozone
Turkcell Vidyozone

Bu işlemlerden birini yapmanız halinde aboneliğinizin iptaline dair kısa mesaj en kısa süre içerisinde tarafınıza iletilecektir. Ancak bugüne kadar kesilmiş olan fatura tutarını ödemek zorunda kalırsınız. Daha sonrasında isterseniz tekrar bu hizmete abone olabilirsiniz.

Türk Telekom Vidyozone
Türk Telekom Vidyozone

İçeriğimizde tüm detaylarıyla vidyozone nedir sorusunu yanıtlandırdık ve vidyozone hakkında merak ettiklerinizi sizlerle paylaşmaya çalıştık. Umarız burada aradığınız tüm bilgilere ulaşabilmiş ve hizmet hakkında fikir sahibi olabilmişsinizdir. Android Telefonlarda 4.5G Ayarı Nasıl Yapılır? başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Yorum yapın