2000 TL 4000 TL Arası Laptoplar – Laptop Tavsiye 2020

Dizüstü bilgisayarlar çağımızın en ihtiyaç duyulan bilgisayarları konumunda. Taşınabilir olması ve eskiye nazaran boyutlarının içerisine çok fazla güç konulabilmesi cihazların tercih edilme oranını ciddi derecede arttırmış durumda. İster bir mühendis olun ister bir mimar, şirketiniz dışında kullandığınız ana bilgisayarlar genelde dizüstü bilgisayarlar oluyor.

Bu yazımızda ise sizler için hazırladığımız bir videoyu paylaşıyoruz. 2000-4000 TL bütçeli birisi iseniz bu video sizin için biçilmiş kaftan olabilir. İzleyeceğiniz videoda ürünler genel maksat bilgisayarları olarak değerlendirilmiştir. Yani sadece oyun ya da sadece iş bilgisayarı olarak ele almayın.

Ama şunu’da unutmayın lütfen, bu içerik Nisan 2020 tarihinde hazırlanmıştır. Yani sizin okuduğunuz ve izlediğiniz tarihe göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. Hiç merak etmeyin biz neredeyse her ay bu içerikleri güncelleyeceğiz.

Sözü çok uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakıyorum.

Photo of author

Faruk Özşahin

Oyunlara ilgim küçükken kendi masa oyunlarımı yaratmaya çalışmakla başladı. Daha sonra yaşım ilerledikçe bilgisayar üzerinde oyun tasarlamak üzerine çalıştım. Ayrıca mühendislik üzerine çalışma yaparak'da kendimi geliştirmeye çalıştım ve bu alanlarda hala kendimi geliştirmeye devam ediyorum.

“2000 TL 4000 TL Arası Laptoplar – Laptop Tavsiye 2020” üzerine 2 yorum

Yorum yapın