La Casa De Papel 5. Sezon 2. Kısım Fragmanı Yayında

“Dünyanın En Büyük Soygunu Sona Eriyor” sözlerinin geçtiği büyük final fragmanı yayınlandı. İşte, La Casa De Papel dizisinin son 5 bölümüne ışık tutan fragman ve detaylar…

La Casa De Papel’de Büyük Finale Doğru…

Netflix, La Casa De Papel‘in büyük final fragmanını yayınladı. Money Heist olarak da bilinen fenomen dizi, 3 Aralık 2021 tarihinde yayınlanacak son 5 bölümle izleyicilerine veda ediyor.

Fragmanda hangi detaylar var?

El Profesor ve soygun ekibinin, özel kuvvetlerle topyekun bir savaşa hazırlandığını görüyoruz. İspanya Kraliyet Darphanesi’nde dikkat çeken sahneler görüyoruz. Netflix, dünyanın en büyük soygununun sonu olarak hazırlanan fragmanda son 5 bölüme dair çarpıcı detaylar sunuyor.

İlgili İçerik: Netflix, Ücretsiz Abonelik Seçeneğini Yayınladı

Biliyorsunuz ki, 5. sezon 1. kısımdaki finalde Tokyo karakteri ölerek diziye veda etti. Yeni fragmanda Tokyo için ağlayan Rio’yu ve onu teselli eden Lizbon’u görüyoruz. Profesör ise gizlice arkadaşlarının yanına giderken bir anda askerlerle karşılaşıyor. Eski polis Alicia Sierra, Profesör’e şu sözleri sarf ediyor: “Başarısız olduğunuz insanların hayal kırıklığına uğramış yüzlerini görüyorsunuz.”

Ve Profesör’ün soygundan vazgeçtiğini anlatan şu sözleri geliyor: “Buraya bir görevi tamamlamak için geldik: Bu soyguna bir son vermek. Ve yapacağımız şey bu.”

İlgili İçerik: La Casa de Papel Büyük Final Fragmanı Çıktı!

Palermo ve ekibi ise bu sırada içeride heyecanla beklerken, bir anda askerler darphaneye giriyor. Palermo: “Buradan çıkacağımızdan gerçekten şüpheliyim.” diyor. Helsinki ona cevaben herkesi şok eden şu sözleri söylüyor: “Beni buradan çıkaracaksın. Söz verdin ve yapacaksın.”

La Casa De Papel 5. Sezon 2. Kısım fragmanının geri kalanı aksiyon sahnelerinden oluşuyor. Fragmandan anladığımız, çetenin mağlubiyetle karşılaşacak olması. Fakat tüm gerçekleri öğrenmek için 3 Aralık’ı bekleyip diziyi izlememiz gerekiyor. İşte, resmi tanıtım…

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın