Pitbull Coin Nedir? (PIT) ✔️ Fiyatı, Geleceği, Yorumu, Satın Al

Bu içeriğimizde yeni meme tokenlerden biri olan Pitbull Coin Nedir sorusunu inceleyeceğiz. Dogecoin ve Shiba INU gibi köpek temalı kripto paraların değerlenmesinden sonra, birçok çeşitte benzer kripto paraları piyasalarda görmeye başladık. Bu tür kripto paraların çoğu shitcoin olarak adlandırılmakta ve neredeyse hepsi piyasadan zaman içerisinde silinmekte. Bu kripto para birimlerinden biri olan ve içerisinde diğerlerinden farklı olarak bazı projeleri barındıran Pitbull Coin, daha sert bir izlenime sahip. Bizler de bu içeriğimizde Pitbull Coin nedir, nasıl alınır, yorumları ve geleceği nasıldır gibi soruları yanıtlandıracağız.

Pitbull Coin Nedir? Pitbull Coin Nasıl ve Nereden Alınır?
Pitbull Coin Nedir? Pitbull Coin Nasıl ve Nereden Alınır?

Pitbull Coin (PIT) Nedir?

Tamamen köpek temalı kripto paralara karşı oluşturulmuş bir meme token olan Pitbull Coin, logosu ve ismiyle diğerlerini alt etmeyi amaçladığını belirtiyor. Resmiyette herhangi bir projesi gözükmese de geliştiricileri tarafından bu kripto para biriminin diğer meme tokenler gibi olmayacağı belirtiliyor. Bunun için de kamuoyuna birden fazla proje sunmuş durumdalar. Bu projeler şöyle:

  • Pitbull Coin çevresinde geliştirilecek olan bir oyun platformu ile oyuncuların ticaretlerinde PIT Coin kullanması sağlanacak. Ayrıca DApp ismi verilen uygulamalarda da Pitbull Coin kullanımı mümkün kılınacak. Ayrıca Pitbull Coin bahis platformlarında ve şans oyunlarında da aktif olarak kullanılacak. Böylece kullanım alanı genişletilerek market hacmi sağlanacak.
  • Pitbull Coin geliştiricileri, ilerleyen aylarda online ve birkaç ülkede fiziksel olmak üzere mağaza açmayı hedefliyor. Bu mağazalarda Pitbull Coin’e dair bazı ürünlerin satışları gerçekleştirilecek. Böylelikle kripto paramıza yüksek oranda fon sağlanmış olacak.

Henüz iki projesini de hayata geçirmeyen Pitbull Coin, bu vaatlerini gerçekleştirmesi durumda ciddi bir kripto para olabilir ve shitcoin klasmanından çıkartılabilir. Fakat bugüne kadar birçok meme coin bu tür projeleri uygulayacağını belirtmiş ancak uygulayamamıştı. Umarız Pitbull Coin’i de aynı gelecek beklemez. Kripto para ve projeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz Pitbull Coin White Paper sayfasını inceleyebilirsiniz. Türkçe dil seçeneği bulunmaktadır.

Pitbull Coin İstatistikleri

Toplam arz miktarı yüksek olmasına rağmen, var olan arzın %50’sinden fazlasını ilk listelenmesinden sonra yakan Pitbull geliştirici ekibi, kripto paranın tamamen merkeziyetsiz ve güvenilir olduğunu savunmaktadırlar. Bunun yanında her işlemden sonra bir miktar daha Pitbull Coin yakım işlemi gerçekleştiren firma, zamanla düşük arz seviyelerine ulaşıp değeri yükseltmeyi amaçlamaktadırlar. Pitbull Coin istatistikleri ise şöyledir:

  • Pitbull Coin toplam market hacmi 10 Milyon Dolar seviyesindedir.
  • Toplam Arz miktarı 100 Quadrilyon olan PIT Coin’in dolaşımdaki arz miktarı 42,8 Milyar adettir. Toplam arzın %50’sinden fazlası bugüne kadar yakılmıştır.
  • Pitbull Coin, en değerli kripto paralar listesinde 3469. sırada yer almaktadır.

Diğer kripto para birimlerine oranla ciddi seviyede fazla arz miktarına sahip olan kripto paramızın değeri tahmin edilebileceği üzere oldukça düşüktür. Buna rağmen yazımızın başından beri bahsettiğimiz gibi arz miktarını yakan PIT, gelecekte değerin daha yüksek noktalara erişeceğini düşünmektedir.

kripto para
kripto para

Pitbull Coin Yorum

Pitbull Coin yorumları maalesef iç açıcı değil. Birçok yatırımcı ve analizci tarafından diğer meme coinlerden farkı olmayan ve yakında shitcoin sınıfına girmesi muhtemel olan bir kripto para birimi olarak görülen Pitbull Coin, vadettiği projeleri gerçekleştirmeyi başarabilirse, farklı bir yola girebilir. Fakat o güne kadar maalesef birçok kişi tarafından olumsuz olarak görülecek ve çok fazla yatırım rakamlarına ulaşamayacak.

Tüm bunlara rağmen, köpek içerikli kripto para birimleri Reddit gibi platformlarda oldukça övülüyor ve yatırımcı toplamayı başarıyor. Dogecoin’de hiçbir projesi bulunmamasına rağmen aynı bu şekilde yükselmiş ve daha sonrasında Elon Musk’ın da etkisiyle en değerli kripto paralar arasına girmişti. Zor bir ihtimal olsa da belki bir gün Pitbull Coin aynısını başarabilir.

Pitbull Coin Fiyatı

Pitbull Coin fiyatı, böylesine büyük bir arza sahip olduğu için oldukça düşük. 2021 yılının başlarında çıkan ve o günden beridir çok fazla hareketlilik sergilemeyen kripto paramızın günümüzdeki değeri $0.00000000009 ile $0.0000000001 aralığında değişkenlik gösteriyor. Pitbull Coin tüm zamanlar fiyat değişimi ise şöyle:

  • Pitbull Coin (PIT) tüm zamanlar en yüksek fiyatı 2021 yılının Nisan ayında $0.00000001 olarak kayıtlara geçti.
  • Pitbull Coin (PIT) tüm zamanlar en düşük fiyatı ise 2021 yılının Nisan ayında $0.000000000012 olarak kaydedildi. (Kesin bilgi değildir.)

Zaman içerisinde arz miktarını azaltarak market hacmini arttırmayı başarabilirse, hızlı bir şekilde yükselme gösterme ihtimali bulunan Pitbull Coin (PIT), en düşük noktasından günümüze ortalama seviyede yükseliş gösterdi. Çok yüksek volatiliteye sahip olmayan bu kripto para birimine küçük miktarla yatırım yaparak eğlenebilirsiniz.

Pitbull Coin Geleceği

Pitbull Coin, çıktığı ilk ay içerisinde devasa yükselişler yaparak bir anda yüksek market hacim seviyelerine ulaştı. Fakat bu süreç çok uzun sürmedi ve düşüş başladı. O günden beridir kademeli olarak düşen kripto paramız, neredeyse en düşük seviyesine ulaşmak üzere. Bu noktada birçok kripto para yorumcusu Pitbull Coin geleceği hakkında endişeli. Yakın gelecekte bu kripto para biriminin de diğer eğlence amaçlı üretilen paralar gibi yok olup gideceğini düşünüyorlar.

Fakat bu kripto paraya halen inanan ve yatırım yapan birçok kişi bulunuyor. Reddit üzerinde, Pitbull Coin yatırımı yapan kişiler bu kripto para biriminin gelecek birkaç yıl içerisinde şahlanacağını ve $0.000001 seviyelerine kadar yükseleceğini belirtiyorlar. Fakat bu değerlere ulaşabilmesi için market hacmini ciddi oranda arttırması gerekiyor. Bunu başarabilmesi için de güçlü bir projeye ihtiyacı var.

kripto para
kripto para

Pitbull Coin (PIT) Nasıl ve Nereden Alınır?

Pitbull Coin, yeni ve çok tercih edilmeyen bir kripto para birimi olduğu için maalesef neredeyse hiçbir yerde bulunamıyor. Fakat Binance Smart Chain altyapısını kullanan bu kripto para birimini neredeyse tüm cüzdanlarda barındırabilirsiniz. Pitbull Coin alım satım işlemleri gerçekleştirmek istiyorsanız, PancakeSwap, IndoEx, LATEOKEN ve CoinTiger borsalarına başvurabilirsiniz. Bunlar dışında Pitbull Coin işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz başka bir platform bulunmamaktadır.

İçeriğimizin sonuna geldik. Siz değerli okuyucularımıza Pitbull Coin nedir, yorumları ve geleceği nasıldır, nereden alınır gibi soruların cevaplarını iletmeye çalıştık. Eğer bu kripto para birimine yatırım yapmayı düşünüyorsanız detaylı bir inceleme yapmayı unutmayın. İçeriğimizde bulunan hiçbir açıklama ve yorum yatırım tavsiyesi içermemektedir! Benzer içeriklerimizi incelemek isterseniz, sitemizde bulunan kripto para kategorisine göz atabilirsiniz.

Yorum yapın