Epic Games’ten Haftanın Ücretsiz Oyunları: Invincible Presents: Atom Eve ve Kardboard Kings

Epic Games Store, her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Bu hafta da platformda iki yeni ücretsiz oyun mevcut: Invincible Presents: Atom Eve ve Kardboard Kings. Her iki oyun da 17 Ekim’den 24 Ekim’e kadar Epic Games Store’da ücretsiz olarak alınabilecek.

Invincible Presents: Atom Eve, popüler animasyon serisi Invincible dünyasında geçen bir RPG ve görsel roman karışımı. Oyuncular, süper kahraman Atom Eve‘i takip ederken, kötü adamlara karşı yapılan sıra tabanlı dövüşler ve dallara ayrılan bir hikaye anlatımıyla oyunun keyfini çıkarıyor. Kardboard Kings ise deniz kenarındaki kendi kart dükkanınızı yönettiğiniz bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Bu iki oyunun toplam Steam fiyatı ise 550 TL’yi aşıyor.

Eğer oyunları 17-24 Ekim tarihleri arasında kütüphanenize eklerseniz, bu oyunlar tamamen sizin olacak. Ayrıca, 10 Ekim – 17 Ekim tarihleri arasında hala ücretsiz olarak sunulan Outliver: Tribulation ve Empyrion – Galactic Survival oyunlarını da almayı unutmayın.

Epic Games’te Ücretsiz Oyunlar Nasıl Alınır?

Epic Games Store’da ücretsiz oyunları almak oldukça basit. Platforma Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Ardından istediğiniz oyuna tıklayıp ”Yükle” seçeneğine tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu sayede oyunlar sonsuza kadar sizin olacak.

Önemli Tarihler:

  • 10 Ekim – 17 Ekim: Outliver: Tribulation ve Empyrion – Galactic Survival​​​​​​
  • 17 Ekim – 24 Ekim: Invincible Presents: Atom Eve ve Kardboard Kings

Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyaları ile oyunculara büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu haftanın oyunlarını kaçırmadan kütüphanenize eklemeyi unutmayın!

Yorum yapın