Infinix Hot 12 ve Infinix Note 12 Serisi Geliyor! İşte Özellikleri

Hong Kong merkezli akıllı telefon şirketi Infinix Mobile, orta-üst segmente hitap eden beş yeni mobil cihazını tanıtacak. İşte, 2022’de gelecek olan Infinix Hot 12 ve Note 12 serilerine dair detaylar!

Infinix’in beş yeni akıllı telefonu tanıtılacak

2022’nin başında tanıtılması beklenen modeller; Infinix Hot 12, Infinix Hot 12i, Infinix Note 12, Infinix Note 12S (ya da Infinix Note 12 Pro) ve Infinix Zero 5G olacak. Henüz model tanımlamaları dışında bu akıllı telefonların teknik özellikleri, tasarımı veya kesin çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Her zaman uygun fiyatlarla satışa sunulan Infinix akıllı telefonlar, yeni serilerle yeni yılı karşılayacak. Şu an bu modellerin piyasaya çıkması için birkaç ay var. İlerleyen günlerde teknik detayları ve tasarım ipuçları sızdırılmaya başlar.

İlgili İçerik: Infinix Note 11S Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Infinix Zero 5G, şirketin ilk 5G akıllı telefonu olarak geçen ayın sonlarında ortaya çıkmıştı. Sızdırılan görüntülerde delikli ekran ve üçlü arka kamera kurulumu ortaya çıkmıştı. Zero 5G cihazın 120Hz yenileme hızına sahip Süper AMOLED ekranla ve MediaTek Dimensity 900 işlemcisiyle çıkış yapması bekleniyor.

Infinix Hot 11 Serisini Hatırlayalım

Hindistan’da ses getiren bu seri Eylül ayında piyasaya sürüldü. Infinix Hot 12 serisi, birkaç ay önce tanıtılan Infinix Hot 11 serisinin yerine geçecek.

Infinix Hot 11 modeli, 20:9 en boy oranına sahip 6.6 inç Full HD+ IPS LCD ekran ile gelirken, Infinix Hot 11S modeli, 20.5:9 en boy oranına sahip 6.78 inç Full HD+ LTPS LCD ekrana sahip. Bu telefonlar gücünü MediaTek Helio G70 ve MediaTek Helio G88 işlemcilerinden alıyor. Her iki akıllı telefon da 4 GB RAM ve 64 GB dahili belleğe sahip. Fiyatları Türk Lirası’na çevirirsek, 1.600 TL ve 2.000 TL civarında.

Photo of author

Bilir Kişi

"Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir." - Einstein Profesyonel işbirlikleriniz için bilirkisi[at]webdeyazilim[.]com adresime mail gönderebilirsiniz.

Yorum yapın