XVS Coin Nedir? (Venus) ✔️ Fiyatı, Geleceği, Yorumu, Satın Al

XVS Coin nedir sorusu, popülerleşmeye yakın kripto para arayışında olan birçok yatırımcı tarafından sıkça araştırılmaktadır. Geliştirilmiş bir faiz alma ve verme sistemi getirmeyi amaçlayan Venus projesi, yatırımcıların çok daha fazla kazanç sağlamasının önünü açıyor. Ayrıca platformu üzerinde stablecoin üretiminin de önünü açıyor. Birçok alanda farklı farklı hizmetler sunmakta olan XVS Coin, en çok gelecek vadeden kripto paralar arasında yer alıyor. İçeriğimizde XVS Coin nedir sorusunu yanıtlandıracak, geleceği, yorumu, fiyatı, istatistikleri gibi detayları paylaşacağız.

XVS Coin Nedir? Venus Nasıl ve Nereden Alınır?
XVS Coin Nedir? Venus Nasıl ve Nereden Alınır?

XVS Coin (Venus) Nedir?

XVS Coin, tamamen merkeziyetsiz yapısıyla kullanıcılara likidite sağlamakla görevli bir kripto para projesi olarak karşımıza çıkıyor. İçerisinde kontrole ve yönetime ihtiyaç duymayan faiz ve borç sistemleri barındırıyor. Bu sayede platformu kullanmakta olan kullanıcılar daha yüksek faiz getirilerine sahip olabiliyorlar ve işlemler için yüksek borçlanmaya girebiliyorlar. Bunun yanında kendi bünyesinde geliştirilmiş ve dolar endeksli bir stablecoin de barındırmaktadır. Ve XVS Coin ile Venus projesinin geliştirici ile yönetici ekibi merkeziyetsiz yapıya sahip olduğu için bilinmemektedir.

XVS Coin, Binance Smart Chain altyapısını kullandığı için çok daha hızlı ve düşük işlem ücretlerine sahip bir yapıda karşımıza çıkmaktadır. Geliştirici ekip belli olmasa da Swipe tarafından yönlendirildiği bilinen kripto paramız talebe göre VAI ismi verilen stablecoin basımı gerçekleştiriyor. Tüm bu süreçler XVS topluluğu tarafından yönetiliyor. Venus projesi ve XVS Coin hakkında daha teknik içeriklere erişmek isterseniz Venus Whitepaper sayfasını inceleyebilirsiniz.

XVS Coin İstatistikleri

XVS Coin çok fazla kişi tarafından bilinmese ve fazla platformda listelenmemesine rağmen, benzeri kripto paralara göre çok daha yüksek market hacmine sahiptir. Bunun yanında düşük arz miktarı sayesinde fiyatı da değerlidir. XVS Coin istatistikleri incelendiğinde aslında kripto paramızın ne seviyede önemli olduğunu görebilmek mümkün hale geliyor. Kendi bünyesinde stablecoin bulundurduğu için gücüne güç katıyor.

  • XVS Coin (Venus) toplam market hacmi 770 Milyon Dolar seviyesinin üstündedir.
  • Toplam arz miktarı 29,9 Milyon adet olan kripto paramızın dolaşımdaki arz miktarı 11,4 Milyon adettir.
  • XVS Coin, tüm kripto para piyasalarının %0,01’lik kısmını domine etmektedir.

Büyük oranlarda borç verdiği ve kullanıcılarına fazlasıyla faiz geliri sağladığı için market hacmini her geçen gün arttıran XVS Coin, bugün on binlerce kişi tarafından aktif olarak takip edilmektedir. Ayrıca sahip olduğu yatırımcı kitlesi sayesinde varlığını her daim korumayı başarabilmektedir.

kripto para
kripto para

XVS Coin Yorum

XVS Coin, bir DeFi projesi olarak bilinmektedir ve aralarında en değerlilerden biri olarak kabul görmektedir. Mevcut durumda en değerli kripto paralar listesinde de 194. Sırada yer almakta, her geçen daha ön sıralara ilerleme göstermektedir. Kripto para bilirleri tarafından yapılan XVS Coin yorumları incelendiğinde kripto paramızın ne gibi kolaylıklar sağladığı ve ne derecede iyi bir ilerleme gösterdiğini daha iyi bir şekilde gözlemleyebiliyoruz.

Venus platformu kendi içerisinde ticareti ve alım satımı yapılabileceği onlarca kripto para bulundurmaktadır. Bu kripto paraların içerisinde hem stablecoinler hem de Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto para birimleri bulunmaktadır. Binance Smart Chain altyapısının genişlemesi ve XVS Coin’in kullanımının artması ile birlikte platform içerisindeki varlıkların da arttırılması beklenmektedir. Tüm bunlardan yola çıkarak kripto paramızın kararlı adımlarla ilerlemesini devam ettirdiğini rahatlıkla belirtebiliriz.

XVS Coin Fiyatı

XVS Coin fiyatı ilk başlarda sabit bir şekilde ilerlese de 2021 yılının başlarından itibaren ciddi bir şekilde yükseliş göstermiştir. Daha sonrasında ise bir miktar geri çekilme yaşayarak günümüz seviyelerine ulaşmıştır. Buna rağmen halen yükselme potansiyeli oldukça yüksek olan kripto paralar arasında yer almaktadır.

  • XVS Coin (Venus) tüm zamanlar en yüksek değeri Mayıs 2021 tarihinde $147 olarak kaydedilmiştir.
  • XVS Coin (Venus) tüm zamanlar en düşük değeri Kasım 2020 tarihinde $2.07 olarak kayıtlara geçmiştir.

Bugün XVS Coin fiyatı $25 ile $34 arasında değişkenlik göstermektedir. Ortalama fiyat hareketliliğine sahip olan kripto paramız en yüksek seviyesine oldukça uzak gibi gözükse de yalnızca birkaç gün içerisinde yeni bir rekor kırabilme ihtimalini bünyesinde barındırmaktadır. Mevcut durumda arz miktarı ile market hacmi karşılaştırıldığında, olması gereken değerin çok daha aşağısında olduğunun farkına varabilirsiniz.

XVS Coin Geleceği

XVS Coin ve Venus projesi, işin özüne inildiğinde geleneksel finans uygulamalarını blok zincirlerine ve kripto para dünyasına kazandırmayı hedeflemektedir. Bu noktada faiz gelirleri ve kredi verme sistemlerini kullanmakta, sürecin ilerlemesi için ise kendi bünyesinde bulunan VAI isimli stablecoinden yardım almaktadır. DeFi projesi olarak tanımlanması da işin tuzu biberi olmaktadır. Bu yüzden her açıdan başarı vaat eden ve günümüze kadar kararlı bir ilerleme kaydetmeyi başaran sayılı kripto paralardan biri olmaktadır.

Kripto para araştırmacıları ve analizcileri de XVS Coin geleceği hakkında potansiyeli fazlasıyla içerisinde bulunduran kripto para birimi olarak yorumlamaktadırlar. Yalnızca birkaç ay içerisinde en düşük seviyesinden en yüksek seviyesine erişerek %1100 oranında yükselen kripto paramızın çok daha fazla yükseleceği ve yeni rekorunu birkaç sene içerisinde kıracağı belirtilmektedir. Hatta XVS Coin yatırımcılarına göre 2025 yılına kadar $250 değerini rahat bir şekilde göreceğiz.

kripto para
kripto para

XVS Coin (Venus) Nasıl ve Nereden Satın Alınır?

XVS Coin, yazımızın başında da bahsettiğimiz gibi, Binance Smart Chain altyapısında geliştirilmiş olan ve Binance tarafından destek alan kripto para birimlerinden biridir. Bunun yanında her geçen gün popülerliğini arttırdığı için birçok platform tarafından aktif olarak kullanılmakta ve listelenmektedir. Bugün XVS Coin alım satım işlemlerinizi gerçekleştirmek için 40’dan fazla kripto para borsasını kullanabilirsiniz.

  • Binance – En Yüksek Hacme Sahip Borsa
  • Bithumb
  • KuCoin
  • WazirX
  • LBank
  • Bitglobal
  • MEXC
  • PancakeSwap
  • Indodax

Bunların yanında Venus platformu üzerinden de XVS Coin satın alabilir, diğer kripto paralar ile çevrim işlemleri gerçekleştirebilir ve faiz geliri elde edebilirsiniz. Ayrıca varlıklarınızı TrustWallet ve MetaMask gibi cüzdanlara aktarabilmeniz de mümkündür.

Kendi analizlerinizi ve yorumlarınızı yaparak XVS Coin için yatırım planınızı daha kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Umarız XVS Coin nedir sorusuna yanıt bulabilmiş ve diğer detaylar hakkında fikir sahibi olabilmişsinizdir. Diğer inceleme içerikleri için sitemizdeki kripto para sayfasına göz atabilirsiniz. İçeriğimizde bulunan hiçbir açıklama ve yorumun yatırım tavsiyesi amacı içermediğini unutmayın!

Yorum yapın